Hogyan ugorjak távolugrásnál nagyot?
Figyelt kérdés
SÜRGŐS! Holnap osztályozza és ami nagyon ciki alig ugrok talán 1 métert. De az se biztos hogy az megvan! Segítség! Hogy ugorjak jó nagyot? Nem tudok ugrani! Tanár meg ki van akadva mert mindenki ugrik 2-3 métert. (4. osztályosok vagyunk) Nem tudok ugrani távolugrásnál!!:(2011. máj. 9. 20:33
1/8 TOMAtm válasza:
próbáltad már nekifutásból?esetleg lökd el magad a talajtól,figyeld meg hogy csinálják a többiek,nézz videót a youtube on.vagy mond azt h meghúztad a combhajlító izmod és menni alig tudsz.
2/8 anonim válasza:
A lényeg hogy gyorsulj fel az ugrásig amennyire csak tudsz, a technikán meg nem hiszem h sokat tudsz már csiszolni.
3/8 anonim válasza:
Ne félj! Képzeld azt hogy nincs talaj , ugorj csukott szemmel. De a viccet félretéve,... hogyan ugorj: bátran , lendülettel, mint az állat.
4/8 anonim válasza:
csukott szemmel? gyorsuljon fel amennyire csak tud?
Sok atléta..., annyira gyorsulj fel, amilyen sebességből el tudsz rugaszkodni rendesen, és lehetőleg nyitott szemmel hogy lásd honnan kell elugrani. Elrugaszkodsz, térdet fel, ugró lábad felhúzod a másik mellé, láb összezár, levegőben előrenyújtod, beérkezésnél pedig magad alá húzod. De az 1 méter remélem csak vicc.
5/8 A kérdező kommentje:
Igen, picit túloztam. 3as lett! 2 60 méterrel! Nem baj,én megpróbáltam.
2011. máj. 10. 14:28
8/8 A kérdező kommentje:
Ja. Amúgy is utálom a tesit és nem vagyok belőle jó.
2011. júl. 5. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!