Ugorjak fejest a dologba, lesz ami lesz?
Na figyelj, szűzként lehet, hogy nem nekem kéne válaszolni, de megpróbálok hasznos tanácsot adni.
Hiszed vagy sem, nem csak neked van salátapuncid - itt az oldalon is lehet olvasni, hogy hányan írják, hogy salátapuncijuk van -. Nekem is az van. És én azon az állásponton vagyok, hogyha van egy fiú, akivel járok és tényleg szeretjük egymást, ha oda kerül a sor, nem fogja zavarni a fiút. Ha pedig, igen, akkor meg is érdemli, kalap-kabát.
Szóval azt akarom kihozni ebből, hogy lehet, hogy más lánynak is salátapuncija volt, akivel együtt volt a barátod.
Ne aggódj, ha ezen stresszelsz, az elronthatja az első együttlétet. Lazíts inkább.:)
16/L
Mi a rossebb az a "salátapunci"??
A fiúknak meg salátaf.aszuk van? Meg salátaheréjük? Mi ez a legújabb hiszti, már nemcsak a melletek, hanem a puncitok miatt is szorongani kell? MIÉRT??
Ezt a(z egyébként nem túl barátságos) megnevezést az olyan puncira szokták mondani, amilyet a kérdésben is leírtam: nagyon kilógó kisajkak. (Nekem a nagyajkam is eléggé lóg, és nagyon, nagyon gyűlölöm.)
Csodálkoznak, hogy problémáznak ezen a lányok? Rengeteg kérdést végigolvastam, mielőtt feltettem a sajátom, és mindegyik "minden punci szép"-pel és "ha szeret, a puncidat is szeretni fogjá"-val kezdődik, de a szerencsétlen bizonytalanokba mégis rúgnak egyet a végén, miszerint "én elfogadom, de nem tetszik" illetve "azért én örülök, hogy nekem "babapuncim" van"...
Én pont a salátapuncit szeretem...
...bablevesben.
Nekem is olyan van, és engem is zavar. Még nem vetkőztem le a barátom előtt, bár ő azt mondja, hogy nem zavarja, ha nem szép, de attól ne legyek szégyenlős. De eddig még nem tudtam nem az lenni. Amúgy, ha úgy vesszük most nem tudsz neki mit csinálni, szóval most a normálisabbak elfogadják..
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!