Ugorjak fejest a dologba, lesz ami lesz?
Én is csak azt tudom mondani, hogy ha tényleg szeret, akkor magasról tesz rá, hogy milyen a puncid.
Viszont szerintem ha már le akarsz vele feküdni, akkor nem azzal kéne kezdeni egyből, hogy ha még csak nem is látott meztelenül...
Vagy csak a "mi időnkben" (4 éve) volt az szokás, hogy előbb pettingel az ember, felfedezi a másik testét, és utána kerül sor az aktusra?
A leírtak alapján elég szégyenlős vagy még, és hiába érzed, hogy szeretnél vele lefeküdni, amíg ilyen félelmek vannak benned, addig semmiképp sem ajánlom, hogy megtedd!!! Hidd el, akkor lesz igazán jó, ha teljesen fel tudsz oldódni a környezetében, ha már TUDOD, hogy úgy szeret, ahogy vagy, és TUDOD, hogy Téged tart a leggyönyörűbb és legkívánatosabb nőnek a világon.
Mindenképp azt javasolnám, hogy szépen fokozatosan jussatok el a szeretkezésig, hidd el, úgy majd feloldódsz és meglátod, hogy tetszeni fog a puncid a barátodnak :) Amúgy nekem is "salátapuncim" van, és pl. a barátom azt mondta, hogy ez sokkal jobban tetszik neki, mint a "babapunci"
20/L
így igaz 17:43 20/L
első alkalommal nem kell rögtön hardcore-t nyomni.
kis nyali fali, aztán ha felfedeztétek egymást mehet a sex is.
Engem abszolút nem zavar, amire figyelj oda az a higiénia!
Sztem nincs olyan férfi aki e miatt megállna, megalázna majd ott hagyna.
nyugi ettől sokkal nagyobb problémák lesszek még az életben...XD
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!