Hogy befolyásolja ez az edzést?
Figyelt kérdés
Az éjszaka horgászni voltam nem aludtam egy percet sem 9 re értem haza ma edzés napom lenne 9 kor lefeküdtem elaludtam egészen 5 ig (am. erőemelő vagyok) és most azt fontolgatom h. érdemes e leedzeni ma vagy csak több kárt csinálok mint hasznot,igazából az a baj h. ebben az évben még nem nagyon hagytam ki edzést meg az előzőkben sem nagyon max a 3 év alatt 2-t kb szóval csak nagyon indokolt esetben hagyom ki sztetek ez az? vagy eléggé ki van pihenve az izom azért egy edzésmunkához és nem fog visszafejlődni meg kiégni miatta?2011. jún. 26. 17:23
1/4 TOMAtm válasza:
inkább az lenne a gond h 'még alszik' az izomzat.mire feltöltöd energiával addigra este lesz.
2/4 anonim válasza:
Ha jól érzed magad akkor menj. Ha csak a tudat gátol akkor menj.
3/4 A kérdező kommentje:
értem hát olyan 7-8 felé gondoltam h. elkezdem még most megkajálnék ilyenek aztán esetleg bedobok egy novát lehet msot h. jobban menjen és tényleg ne legyen baj
2011. jún. 26. 17:31
4/4 anonim válasza:
nem válaszolni szeretnék meg kicsit off lesz, de az élet két legértelmesebb hobbiját/időtöltését választottad: horgászat és erőemelés. csak gratulálni szerettem volna!;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!