Miért van ez a barátnőmmel? Bőv. Lent.
Olyan jól táncol,én meg nem. Jó mozdulatai vannak,tegnap este a buliban szinte mindenki őt nézte,próbálta nekem tanítani,de nem megy. Néztem is hogy táncol,de olyan hihetetlen jó ritmusérzéke van,nekem meg nem.
Mit csináljak hogy nekem is mennyen? Sokat szoktam gyakorolni,táncolni se járt,én se mondjuk,de olyan irigy vagyok rá. :$
17L ő 16L
kérd meg h otthon 2-esben gyakoroljátok, csak proba kérdése és hidd el, h sokkal jobban fog menni neked is, ha jo barátnőd segiteni fog!
amugy meg az h ki h táncol az sok mindentől függ, nem csak attol, tanult e az illető táncolni, függ a génektől is és h kinek milyen érzéke van hozzá, v lehet otthon ő is egy csomot gyakorol, Gyakorlat teszi a mestert!
Ez olyan, mint a nyelvérzék, matematikai érzés, vagy a kézügyesség. Van akinek több jutott valamelyikből, van akinek kevesebb. Nekem pl semmi ritmusérzékem, ha táncolok, az inkább epilepsziás rohamnak tűnik. Matekhoz is hülye vagyok, viszont a nyelvek ragadnak, 1 hónap alatt különösebb erőfeszítés nélkül megvan a középfok.
Valószínű, hogy neki meg a ritmusérzéke jobb.
De kegyetlen ahogy tombol. :D
Sajnos botlábú vagyok. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!