Ha sokat edzem, meg eszek és iszom a tömegnövelőt akkor mikor lesz kockás a hasam?
Van egy barátom,aki nem csinál semmit mégis kockás a hasa.én csinálom a felüléseket de nem látszik semmi különös,bár sokszor fáj másnap.de akkor ez miért van?vetettem apával tömegnövelőt és olvastam a márk irta h sokat kell enni meg a tömegnövelőt is ő írta sok helyen,és akkor lehet izmosodni.most akkor izmos lesz a hasam ha edzem ugye?
Apa azt mondta h nekem is izomos lesz mert neki is az volt amikor gyerek volt és hogy jó a testfelépítésünk hozzá.De én márk86 tól is szeretném hallani,mert őneki biztos kockás a hasa hamár ennyire ért hozzá,hogy mindenkinek irja hogy mit kell csinálnia.
kezdj el futni, 2 naponta 30-50 percet.
Azért nem kockás a hasad, mert a zsír eltakarja. Futással le tudod adni
perpill nem tudom eldönteni hogy kamu vagy sem
hány éves vagy?
mark86
Márk bácsi öreg már,a 8kerben született,vissza is tért sokszor,az utca és a nehéz,viszontagságos élet megtanította arra, hogy tudja,érezze a különbséget a vicc,a provokáció és a szimpla éjsötét agy között! Amint beteszel egy olyan linket ide ahol én ezt mondtam,3 oldalas választ kapsz a kockás hasadról,kitérünk anyáéra is,apáéra is, kivesézzük a haverét is,meg azt is hogy nekem miért nincs. Addig is puszi és jó legyél....
;)
Off:
Szerintetek meg lehet csinálni a 2 éve lejárt fagyiport? Nem túl büdös. Komolyan mondom. ???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!