Szemes szteroidot mikor?
Szia!
Amikor én szedtem a Danabolt, azt tanácsolták hogy kajálás után vegyem be, mert előfordulhat hogy bélpanaszokat okoz. Egy idő múlva új rendszert csináltam és úgy mond éhgyomorra (legalábbis 1-2 órával azután hogy ettem) szetdem be. Nem tapasztaltam semmi változást, nem volt bélpanazs vagy ilyesmi. Szerintem nem befolyásolja a felszívódást, hogy kaja előtt vagy után veszed-e be. Egyébként a Stanazolol jó kis cumó, egyik 'legbarátságosabb' tablettás szteroid, de én azt mondom, hogy inkább költsd a pénzt kajára :)
Köszönöm a válaszokat kaja megvan lég szép pénz van rá költve nyugi :) súlyom is 110kg szóval ideje 1 kúrának.
Amúgy meg van 2-5-10mg-os kiszerelésben jah és ez most ami van eredeti pár gyerek verseny előtt tolta és semmi víz meg ilyesmi nem volt. Volt aki le se vezette és megmaradt de gondoltam utána 20-30 napig nolvadex de viszont van itthon brutal anadrol meg scitec estro block szerintem ennyi elég levezetni.
ez a sport az egészségről szól ugye?
akkor te mi a lóf@szért csinálsz most olyat ami káros?
gondolom nem mr olympiára készülsz, akkor k@rvára felesleges.
Pedig kezdtem csodálkozni h nem szól be senki. Azt nem tudtad hogy az idegeskedés és beszologatás káros az egészségre?Amúgy meg ha ilyen profi vagy akkor te biztos jobban tudod hogy csak a MR.Olympiára kell cucc mert hát más versenyen mindenki tiszta az olympiára is csak bevesznek 4-5 szem danabolt és már nőnek is 140kg-ra.
Zsenike
Ne foglalkozz vele! Gyökerek sajnos mindenhol vannak!
Egyébként meg az a jó hogy csak 1 ember szólt be, amikor én kérdeztem erről minden második válasz valami okoskodás meg bepofázás volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!