Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen szemes szteroidot...

Milyen szemes szteroidot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Kérlek válaszotokat indokoljátok is.

Bunkók inkább ne írjanak.

2011. máj. 18. 12:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha te szemes szteroidot akarsz venni akkor sanda gyanúm, hogy fogalmad sincs ezekről a a szerekről úgyhogy előbb olvasgass utána dolognak.
2011. máj. 18. 13:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Írd le az étrendedet, edzésmúltadat, célodat, magasságod, súlyod, testzsír%-od, és akkor talán tudok valamit mondani.
2011. máj. 18. 13:12
 3/14 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok ezekkel a cuccokkal, csak annyi kamu van már hogy kíváncsi vagyok hogy mit mondanátok.

Egyébként kaja rendeben van 3éve edzek 170cm 83kg vagyok.

2011. máj. 18. 13:17
 4/14 TOMAtm ***** válasza:
mire kellene?tömegnövelés,fogyás,diétás-szálkásítás?szemesből am nem ajánlanék kúrának,max kiegészítésnek valamit.aki nem bírja a 22G-s tűt az nem kokszoljon!
2011. máj. 18. 15:13
 5/14 A kérdező kommentje:
Tömegeléshez kellene.
2011. máj. 18. 15:17
 6/14 anonim ***** válasza:
árpa...
2011. máj. 18. 15:29
 7/14 anonim ***** válasza:
A tabik sokkal hamarabb szétk*rják a májad. 3 év edzésmúlt pedig nem sok, majd 5 év múlva kérdezd meg újból.
2011. máj. 19. 09:22
 8/14 anonim ***** válasza:
inkább írok le 100x takarmány növényeket mint hogy beajánljak valami szemes szemetet amiből ha talál is eredetit (1%)azzal is szétk@rja magát. még annak is aki 40 évesen kezdi és már 0 a fejlődése előbb 1 tesztófokozót ajánlok. profin belőtt kaja kell és k@rvasok tápkieg,aztán ha nincs más lehetőség (5év múlva)jöhet a kox!-de még ott van hogy akkor se egy anonym kérdezős oldalon akarsz megtudni dolgokat ez meg extra gáz....
2011. máj. 19. 09:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Ezen mi a gáz?? Ne legyél már idióta, csak érdeklődésképpen tettem fel ezt a kérdést de látom nem jutott el az agyadig.
2011. máj. 19. 10:25
 10/14 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem megkaptad a választ nem fognak semmit ajánlani indoklásnak pedig épp elég, hogy tönkre vágják vele az életüket akik szedték... Arról nem beszélve, hogy egy tiltott szer megbízhatósága a 0 val közel egyenlő...
2011. máj. 19. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!