Wing chun vagy Krav maga melyik hasznosabb egy utcai harcban?
mark86
Futás,kard,tőr,vipera,baseball ütő,boxer és a telefonodban a számom! :)
Én a Wing chun-t tanultam 15 évig. Mesteri szintre mentem, az edzőm helyettese lettem az órákon, és a Si-Fu Máday is elismerte a tudásom, és ha jol elsajátitod akkor bárki jöhet szembe. Egyedül szétcsaptam nyáron Sofis-ban 5 kidobót, de másik harctudással is lehetsz nagy.
ha Wing-et tanulsz jobban jársz
könnyű elsajátítani, nem bonyolút és hatásos
Krav-maga vagy modern defendo, de csak azért mert van földharc is.
De a leghasznosabb egy pisztoly, amit használni is tudsz.
Márkkal és a kungfussal egyetértek!
Az összes önvédelmi "rendszer"... pff egy vicc. van benne földharc? mert utcán földharcolsz, amikor esetleg épp a vesédet fenyegetik késsel, akkor kur.vajó dolog.
még jó hogy gyakorolnak késsel (gumikés), és kés ellen is, és mondta egy késharcos ismerősöm milyen kemény, 10/10-szer ölte volna meg az instruktort élezett pengével, egyszer engedte hogy elkapják a karját.. akkor a rejtett pengét állította meg a lágyékánál. hopp, krav maga, amire fölösleges létező dologként tekinteni.
keress egy jó képességű WT edzőt, csak élj a gyanúperrel, hogy azt is sokan oktatják, és jóval kevesebben jó edzők!
kérdező
ha akarsz Wing chun-t tanulni akkor add meg hol laksz és talán tudok arrafelé is egy normális edzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!