Reggeli előtti edzés után mikor reggelizhetek?
mert hogyha reggeli előtt edzek, akkor a szervezetem nem a már bevitt tápanyagokból szerzi az energiát hanem a zsírszövetekből.
valaki üssön le ha rosszul tudom, de én ezt így olvastam.
Puuuffff (ez egy jobbhorog volt)
Reggeli előtti tornával inkább izmot fogsz bontani. Zsír leadásához rendesen összeállított diéta kell.
"igaza van a kérdezőnek. reggel le vannak merülve a szénhidrát raktárak. szóval hamarabb következik be a zsirégetés"
a kérdezőt nem ütjük le. ki tudja, egy csomó harcművész van ebben az országban, még a végén megsérülne.
éjjel kimerülnek a szénhidrát raktárak. gondolom azért, mert az alvás komoly anaerob igénybevételt jelent az izmoknak, és elhasználja a glikogént, ugye? nem.
szemügyre kéne venni az izomrostok szerkezetét, működését. izomrosttól függően használnak szénhidrátot és zsírt, speciális eseteket, mint pár másodperces nagy terhelés mellőzném, ez az edzés most nem ide tartozik.
lényegében a szervezet pihenőidőben, egész nap folyamán éget zsírt, este is, tök fölösleges ezért éhesen edzeni, csak gondoltam leírom én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!