Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzés, Gettó gyúrás...

Fegyencedzés, Gettó gyúrás vagy Testépítés?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb és miért? Indokot is kérek szépen.

(Kíváncsiságból tettem fel a kérdést)

2011. jún. 17. 18:48
1 2
 11/19 anonim válasza:
33%
Hagyd ezt a gettó edzést, keress egy konditermet jó áron a közelben és kérj meg valakit, akár egy személyedzőt, hogy indítson el. Nagyon szép eredményt el tudsz érni viszonylag kisebb erőfeszítéssel. A videók alapján ez a gettó edzés nem gyerekjáték, sok sok év, mire ilyen izomzattal és erővel fogsz rendelkezni. Kondiban ezt az izomzatot gyorsabban eléred és erősödni is fogsz. Ha pedig azért kell az erő, hogy megvédd magad, akkor járj küzdősportra. A csúcson lévő testépítők szintjétől ne félj, sok sok év, sok sok egyéb kiegészítő, sok sok kaja.
2011. jún. 18. 16:14
 12/19 A kérdező kommentje:
Én birkózó/capoeira-s vagyok, nem akarom én egyiket sem csinálni, csak feltettem a kérdést kíváncsiságból. Ennyi. Egyébként köszönöm a válaszokat! Még egy kérdésem azonban lenne. A gettó gyúrást azt tényleg az amerikai gettókban élő négerek, csinálják, az utcán? És tényleg hatékony? Csak azért mert nekem valahogy nem tűnik annak.
2011. jún. 18. 16:21
 13/19 anonim ***** válasza:

Mit értesz hatékonyság alatt?

A konditeremben, a testépítők elsődlegesen a méretek növelésére mennek. A gettógyúrás meg a saját testsúlyodhoz képest elért eredményeket veszi inkább figyelembe.

2011. jún. 18. 17:09
 14/19 anonim ***** válasza:

Egy átlagos embernek ku*vára nincs ideje konditerembe járni mint ahogy írta valaki.

Miért nem?

1.) Kevés a pihenés és nem is biztos hogy van szabadideje mert pénzt kell szerezni vagy meghal

2.) Pénzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :DDd

2011. jún. 18. 21:17
 15/19 anonim ***** válasza:

mark86

Aki sikert akar elérni az nem sz@rozik és szakít rá időt!

Gettógyúrás 5 perc?

2011. jún. 18. 21:18
 16/19 anonim ***** válasza:

Ja bocs elfelejtettem pluszba oda írni a "gettógyúrást" is hogy ha nincs idő akkor arra sincs és nem lehet félbeszakítani időt ha kevés a munka magyarországon plusz kevés a fizetés hiába dolgozol jó sokat ennyi.

:DD

2011. jún. 18. 21:21
 17/19 anonim ***** válasza:

Igazából otthon edzés az sose volt rossz...

Van pár óra szabadidő és nem akar pénzt költeni akkor otthon eddzen.

Vitaminok és ásványi anyagok...

Fehérjék...

Fekvőtámaszok...

Guggolások...

Nyújtások...

2011. jún. 18. 21:25
 18/19 anonim ***** válasza:

A konditermi edzés azért lehet időigényesebb, mert bizonyos esetekben elég nagy távolságot kell megtenni ahhoz, hogy találj egyet.

Persze ez eléggé lakóhely függő, de akkor sem mindegy, hogy 10 percet vagy egy órát kell utaznod, mielőtt elkezdheted az edzést.

2011. jún. 19. 03:17
 19/19 anonim ***** válasza:

"Egy átlagos embernek ku*vára nincs ideje konditerembe járni mint ahogy írta valaki."

Az egyik kondis ismerősöm kórházban dolgozik.

Kíváncsi lennék, hogy szerinted az "átlagos ember"-nek miért nincs ideje kondiba járni. Hol dolgozik ez az "átlagos ember", hogy ennyire nincs ideje semmire. Talán Japánban? Ha ott akkor megértem, mert ők reggeltől este 10-11-ig dolgoznak. -.-

2014. jún. 15. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!