Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fegyencedzés, Gettó gyúrás...

Fegyencedzés, Gettó gyúrás vagy Testépítés?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb és miért? Indokot is kérek szépen.

(Kíváncsiságból tettem fel a kérdést)

2011. jún. 17. 18:48
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

olyan mint ha ezt kérdezted volna:

nintendó,csocsó vagy foci edzés?

nincs jobb mert nem egy a cél.

izmos akarsz lenni? testépítés?

mozogni akarsz és valamennyit erősödni? másik kettő!

aki mást mond hazudik.

itt egy kérdésem:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2011. jún. 17. 18:51
 2/19 A kérdező kommentje:
Én csak azt kérdeztem ki melyiket tartja jónak és miért. Csak mert olvastam már pár olyan kérdésben olyan választ, aki szerint a gettó gyúrás jobb mint drága edzőterembe járni, na meg ennek a fordítottját is.
2011. jún. 17. 18:55
 3/19 anonim ***** válasza:

nem lehet jobb!!!

nem ugyan az!!!

izom=súlyzós edzés,étrend,tápkieg!

fegyencedzésben ezek nincsenek említve,max lesz@rozva.

neked kell döntened....

2011. jún. 17. 18:57
 4/19 anonim ***** válasza:
ha izmosodni akarsz testépítés,ha erősödni valamennyit akkor,f.e,g.gy!
2011. jún. 17. 18:58
 5/19 anonim ***** válasza:
gettógyúrás. francnak van ideje konditerembe járni, ráadásul a sok beképzelt idióta társasága sem vonz.
2011. jún. 17. 18:59
 6/19 anonim ***** válasza:
70%

utolsóra reagálva: A konditerembe rohadtul nem idióták járnak le, de mindegy. Amúgy meg:

1: egy átlagos embernek igenis lenne ideje konditerembe járni

2: amikor fegyencedzést csinálsz, vagy gettógyúrsz, akkor kikerülsz az idősíkból? Az nem ugyanannyi idő?

Kérdésedre a válasz: Mivel tök más a cél, így nem lehet válaszolni. Izmosabb akarsz lenni-->konditerem. Erősebb--->konditerem. Nekem ne mondja senki, hogy egy kényszerből kitalált rendszertől erősebb leszel, mint egy konditermi edzéstől. A gettógyúrás egy jó dolog, ha kevés a zseton, vagy nincs terem, de egy konditermi edzés sztem erőnövelésben is jobb.

2011. jún. 17. 19:05
 7/19 anonim ***** válasza:
63%
utolsó! nem mindegy,megmondta a pól véd,hogy terembe csak gazdag,elkényeztetett nyámnyilák járnak,jobb a sitten 2 seggbek.rás között erőlködni...
2011. jún. 17. 19:24
 8/19 TOMAtm ***** válasza:

a maga módján mindegyik jó.ha úgy nézzük h a nevükből indulunk ki:fegyencedzés: börtönlakók edzenek a sitten.

gettó gyúrás: nincs pénz tápkiegre,de azé gyúrok. testépítés: a testkompozíció tökéletesítése,teremben,mesterségesen(gépekkel).

2011. jún. 17. 19:28
 9/19 anonim ***** válasza:
37%

Testépítés ( kondi ) : esztétika, diszfunkcionális izmok építése.

Gettógyúrás : bohóckodás az utcán elhitetve emberekkel, hogy ettől van 50 es bicepsze.

Fegyencedzés : Ízületek, szalagok erősítése, saját súlyhoz képest hatalmas erő elérése, és ügyesség fejlesztése.

Cél kérdése. Egyik se jobb a másiknál. Aki osztja az észt hogy a kondi szar DE a fegyencedzés milyen rohadt jó az hülye. ( fordítva is igaz )

Az pedig, hogy Coleman, Paul Wade, vagy kinek hisz az ember egyéni dolga, de izmos kajától leszel, magadhoz képest erős pedig jó gyakorlatoktól. Tehát egyenesen következik, hogy hiába jársz le az utcára "gettó gyúrni " nem leszel izmos. Bár ez akkor is igaz, ha kondiba jársz :) Szóval összegezni kell , és eldönteni kinek mi a fontosabb.

2011. jún. 17. 20:27
 10/19 anonim ***** válasza:

Tedd fel magadnak a kérdést, melyik számodra a szimpatikusabb eredmény:

[link]

http://www.youtube.com/user/marcusbondi

http://www.youtube.com/user/Apaew

http://www.youtube.com/user/nashmedina

vagy

[link]

(budi bílderekhez nem értek)

2011. jún. 17. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!