Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Segítség! Rettenetesen néz...

Segítség! Rettenetesen néz ki. Mit lehet vele tenni?

Figyelt kérdés

A csípőmmel van kétoldalt problémám. Ha alulról néznénk lassan felfele a lábam egész szabályos és hirtelen két oldalt kiugrik a csípőmön lent a háj... Nagyon hülyén néz ki:D :/ Eljárok rendszeresen futni, és csinálok oldalra láblendítéseket, de nem megy le. Nem tudok testhezálló ruhát felvenni, mert oldalt kitüremkedik. Hogyan lehet onnan levinni a hájat, milyen mozgással? Ha nem tudnátok elképzelni, lerajzolom, vagy lefotózom :/ köszi, ha segítesz!

16/L

2011. jún. 16. 19:23
 1/3 :) :) :) válasza:
Én is igy vagyok vele,szal nem olyan durván de szeretném ha kisebb lenne..
2011. jún. 16. 19:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az szexuális. Ha oldalra csinálsz láblendítést azzal csak rontasz mert erőlteted vele az "oldal izmot" ott a has alján és ha még az is nő még jobban kiáll. Ha nagyon zavar akkor diétázz aerob edzéssel. De mondom nem olyan rossz dolog az ha amúgy meg nem vagy kövér .
2011. jún. 16. 20:19
 3/3 anonim ***** válasza:

Mrolympia

Diéta + Aerob edzés kell,hogy eltünjön a zsír,ilyen gyakorlatok semmit nem érnek mert nem égetnek zsírt: [link] tanulmányozd át és az alapján állíts össze magadnak 1 étrendet.

2011. jún. 16. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!