Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettenetesen figyelmetlen, tudok valamit tenni, vagy megszoksz vagy megszöksz?
Az a legszörnyűbb, hogy tudom hogy nem direkt csinálja, hanem ilyen totál elvarázsolt...
Ilyenek, hogy megyünk az utcán, esik az eső, neki van ernyője, nekem nincs. Ő tartja a feje fölött, én ázok...
Vagy hárman ülünk a sörözöben, ő rendel két pohár sört, magának meg a haverjának, nekem elfelejt.
Aztán amikor felemlitem neki, akkor csak a fejét fogja, hogy uristen ilyet csinalt? Neki fel sem tűnt! És tényleg bánja.
Igen, csak mindig rászolni is fárasztó. Olyan mint egy kölyökkutya aki ha meglát egy lepkét mindent elfelejt maga körül. Másik példa, például tudja hogy nem birom ha kézenfogva sétálunk és ő előttem megy és maga után húz. Sétálunk az utcán, elkezd húzni maga után, észbekap: "jajj ezt nem szereted bocsi!". Mellettem megy 20 másodpercig, valami inger eltereli a figyelmét, előresiet, én meg loholok utána...
Attol tartok ha folyton rászólok, meg lehordom, egy időután megunja, hogy csak panaszkodni hall... És ezt meg is érteném. Csak hat nekem is eleg rossz igy most. Esetleg nincs valami modszer ezen kivul? Valahogy dicsérve ha ügyes (mint a kutyáknál :D ) vagy nem is tudom :)
én a barátomnak minden hülyeség miatt hisztizek( ha pl nem sétálunk egy kicsit mert meleg van és ő feketében van akkor nem szólok hozzá nem adok neki puszit meg ilyenek)
és nem azt kapom vissza h jó akkor szia hanem (legutóbbi esetben) kiírta facere h "Imádlak" szóval remélem hasonló pasid van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!