Dagad a bal bokám és a lábfejem a lábfejem rettenetesen fáj is, mit tudnék tenni hogy jobb legyen? 39 hetes km.
Figyelt kérdés
a lábfejem úgy fáj mintha eltört volna,nem tudom mi lett vele, a jobb bokám is dagad de az nem olyan vészes és ott nincsen fájdalom.2011. márc. 17. 18:46
1/3 anonim válasza:
Valószínű hogy a babád beilleszkedett a szülőcsatornába, a medencében megnyomhatott valamit amitől egy kis pangás lépett fel a lábodban, ennek jele lehet a dagadás és a fájdalom. Pihenj, pockold fel a lábad, esetleg egy kis hűsítő vizesruhával tompíthatod a feszülést.
Lehet hogy hamarosan szülni fogsz!
2/3 anonim válasza:
szia! egyátalán nem vagy rossz ember :) pl azért drukkolok,hogy bent maradjon május 1.éig, hogy addigra mindent elintézzek, meg akkor májusi lehessen, meg aza nyák napja milyen szép ajándék is lenne a nagyszülőknek dédszülőknek :D persze Ő dönti el mikor áll készen, de azért, úgy jól esik arra gondolni, mi lenne ha akkor születne :D 34 hetes vagyok( a baba 33 hetes)
3/3 anonim válasza:
hű bocsánat rossz helyre válaszoltam, de neked is válaszolok akkor :) sokszor polcold fel a lábad, és pihenj sokat,és igyál sokat, nekem eddig bejött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!