Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan faraghatnék le egy...

Hogyan faraghatnék le egy kicsit a csípőmből illetve a hasamból?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam a felüléssel. 2 héten keresztül minden nap csináltam vagy 150 -et. Lehet, hogy egy kicsit lement a hasamból, de még kéne. Valami hatékonyabbat tudtok mondani nekem?

Kb. ilyenből: [link] szeretnék ilyet: [link] ! :)

Előre is köszi.

2011. jún. 16. 12:46
1 2
 11/16 anonim válasza:
Köszi, én meg csak gratulálni tudok, hogy olyan lassan jár az agyad, hogy, csak akkor jut eszedbe hogy akarsz még valamit írni, mikor már elmentetted a kommentedet.
2011. jún. 17. 17:48
 12/16 anonim ***** válasza:
Ha ez nekem szólt akkor nem nagyon értem. Eleve amilyen emberek vannak itt még a végén tényleg vesz egy adag stanát és a nők lapja diéta mellé beszedi.
2011. jún. 17. 18:09
 13/16 A kérdező kommentje:

Na Nyugi :DDD Nem vérre megy a dolog.

Komoly diétába nem akarok belefogni, hisz nem fogyni akarok.

A törzsemelést meg a súlyzós cuccok kipróbálok a felűlést pedig folytatom.

Egyébként a faragó egész jó ötlet lenne. ;)

Na még annyi, hogy: Leadni vagy megtartani nehezebb a súlyunkat ? Most speciel a hasamra gondolok. Mert jójó itt gürizek mint a hülye aztán mikor már szép formás már nem folytatom a cuccot, akkor száz, hogy visszahízom. De gondolom miután már elértem a célt, akkor már visszavehetek a mennyiségből?! ( felülés, törzsemelés stb. )

ÉS Köszi Mindenkinek aki írt ! :)

2011. jún. 18. 16:50
 14/16 anonim válasza:
Igen, visszavehetsz, mindig csekkold hogy állsz, és akkor látni fogod túl sokat vettél-e vissza. De majd úgyis az életformáddá válik, észre sem veszed majd, hogy csinálod, mármint hogy edzel és egészségesen táplálkozol. Am az első képen lévő nőért sokan irigykednének, te ebből akarsz fogyni, ezt bíztatásnak szánom! :)
2011. jún. 18. 21:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát Köszi. :D
2011. jún. 19. 10:35
 16/16 anonim ***** válasza:
ha gondolod szívesen segítek edézsbe személyesen :DD:P
2011. jún. 19. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!