A korizástól fogyhatok a csípőmből? Vagy csak izmosodik tőle?
Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 12:50
1/3 anonim válasza:
Izmosodni tuti izmosodsz! Meg addig se hízol, szóval formálódsz, és ez mindenképp jó szerintem!
Bár szerintem ha rendszeressé teszed, fogysz is. Persze kérdés, hogy mennyit kell fogynod.
2/3 A kérdező kommentje:
Rendszeres! Egy év alatt híztam 7-8 kilót és most kb. olyan 3-4 kilót szeretnék fogyni. Az a baj, hogy a testalkatom olyan, hogy csak a csípőm jön ki(vagyis a háj) de viszont lentebb meg nem jön ki..Nem tudom értitek-e, hogy hogy gondolom.. Remélem fog lemenni mert ez igy nem szép..:(
2011. máj. 19. 13:46
3/3 anonim válasza:
fogyás elsősorban étrend kérdése.
2. közelítésre be és kimenő energiamérlegé, és az élelmiszer minősége is fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!