Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan faraghatnék le egy...

Hogyan faraghatnék le egy kicsit a csípőmből illetve a hasamból?

Figyelt kérdés

Próbálkoztam a felüléssel. 2 héten keresztül minden nap csináltam vagy 150 -et. Lehet, hogy egy kicsit lement a hasamból, de még kéne. Valami hatékonyabbat tudtok mondani nekem?

Kb. ilyenből: [link] szeretnék ilyet: [link] ! :)

Előre is köszi.

2011. jún. 16. 12:46
1 2
 1/16 anonim válasza:
kitartas, nem eleg tornazni kell jol etkezni is tudni, nah meg rubint reka .. ;)
2011. jún. 16. 12:49
 2/16 A kérdező kommentje:
Az étkezésemen is javítottam már csak azt kéne betartanom, hogy 6 után ne egyek semmit. Általában 9 fele szoktam vacsizni és ez elég rossz. És egyébként ilyen Rubint Réka DVD-t netről lehet letölteni ?
2011. jún. 16. 12:56
 3/16 ✮ʝօк&# ***** válasza:
A felső nő sokkal jobb! :) ne akarj olyan nádszál lenni!
2011. jún. 16. 13:02
 4/16 A kérdező kommentje:
Hát nádszál nem lennék mert alapból nem vagyok az a vékony típus. :)
2011. jún. 16. 13:38
 5/16 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést rossz helyre írtad... Mehet a fogyi rovatba ott majd biztos értékelik, hogy hogyan tegyük tönkre a testünket...
2011. jún. 16. 13:54
 6/16 anonim ***** válasza:

[link]

ezzel könnyedén faraghatsz magadból :DD amúgy csináld tovább kitartóan felüléseket, csinálj lábemelést, talán 2kg-os súlyzókkal kitöréseketis csinálhatsz meg alapból is hogy formás popsid legyen :P jah és törzsemelést is

2011. jún. 16. 13:58
 7/16 anonim ***** válasza:

Na jó furdalt a lelkiismeret hogy nem segítettem csak elküldtelek fogyi rovatba.

Lényeg, hogy egyél 2-3 óránként keveset és lehetőleg jó minőségű kaját. Este 6 után egyél nyugodtan aki kitalálta, hogy nem szabad fejbe lőném. Viszont az igaz, hogy este fele már inkább sovány húst és zöldséget egyél. Előtte rizst illetve bármilyen jó minőségű cht és mellé sok zsírszegény húst. Csoki, gyümölcslé, tej, alkohol, cigi, chipsz stb... felejtős. Este célszerű sovány túrót és lenmagolajat fogyasztani. Reggel 1 gyümölcs mellé egy kis zabpehely. A mennyiségeket úgy lődd be, hogy 1-1,5g / tskg ch és 2g/tskg fehérje. Célszerű kalóriatáblázatot használni. És kezd el súlyzós edzést végezni és mellette futni kb mind2őböl heti 3-3 alkalom. 1 alkalom 1 óra legyen kb.

És sok sikert.

2011. jún. 16. 14:05
 8/16 anonim válasza:

Menj faragóhoz.

(bocs, tudom h ez hülye szólás volt, de nem bírtam ki)

2011. jún. 16. 14:24
 9/16 TOMAtm ***** válasza:

diéta,súlyzós edzés.

ha nem hat akkor spiropent + stanazolol is

ha azsem akkor + növekedési hormon és tesztoszteron +anti-aromatázok

ha azsem akkor plasztikai műtét.

2011. jún. 16. 17:01
 10/16 anonim ***** válasza:
TOMAtm b@zmeg neked is csak gratulálni tudok, hogy ekkora baromságot le tudtál gépelni az ujjaiddal...
2011. jún. 17. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!