Hogy tudnék nem megbukni tesiből?
Figyelt kérdés
Eléggé elszúrtam ezt az évet. 9.osztályos vagyok és több mint 10 egyesem van testnevelésből és egy hármas. Holnap is osztályoznak, igy azt jelenti lesz kb 2-3 jegyem. Márpedig ha az osztályzatok 50%-a elégtelen akkor tuti bukás. Másbol már mindenből javitottam, nem bukhatok meg CSAK tesiből!!! Mit tegyek?2009. márc. 22. 09:02
1/11 anonim válasza:
Menj oda a tanárhoz, kérjél javítási lehetőséget. Ne hiányozz, lássa rajtad, hogy tényleg akarsz javítani!
2/11 anonim válasza:
szedd össze magad a hátralevő időben, és ahogy az előző is mondta, kérj javítási lehetőséget. annak idején én is olyan helyzetbe keveredtem, hogy majdnem megbuktam tesiből, mert hol lógtam az órákról, hogy nem volt felszerelésem. de a tanár megengedte, hogy javítsak.
3/11 anonim válasza:
Kérj javítási lehetőséget a tanártól! Azt mondjuk nem értem, hogyan lehet megbukni pl. 100 méteres síkfutásból, ha átlagos testalkatú és erőnlétű fiatal vagy, de nem is ez a kérdés lényege. A tanáron múlik minden, én őt próbálnám meg megpuhítani, az év végéig hátralévő időben pedig bejárnák rendesen az órára, nem hiányozna felszerelésem, és képességeimhez mérten végrehajtanám a feladatokat. Ez jó pont lehet.
4/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok: "bejárnék", nem "bejárnák". Elgépeltem...
5/11 anonim válasza:
Hát messze a tesi az egyik legkönyebb tantárgy, hogy lehet abból ennyi rossz jegyet szerezni? Másrészt ez egy jó nagy baromság, ami nem mindenhol, csak néhány iskolában van így, hogy tuti bukás, ha a jegyek 50%-a egyes. Ezt sose értettem.
6/11 anonim válasza:
Kérdés hogy mi miatt szedted be azt a 10 egyest? Mert, ha nálatok is van órai munka és azért kaptad az gázos :S. Nálunk a tanár 6óránként osztályozza az órai munkát! Ha 1x nem tesizek -2jegy, ha beteg vagy 1x -1jegy. A mulasztást engedi pótolni, de, ha ott vagy és nem tesizel azt nem! Nálunk 21óra nem tesizés után osztályozó vizsga van :S. Próbálj meg beszélni vele, hátha tudsz valamit tenni, de a jövő évben próbáld meg nem elcseszni :):P.
7/11 anonim válasza:
Ha a tanárt megpuhítani nem tudod, esélyt nem ad arra, hogy javíts, akkor utolsó lehetőségként, mentesd fel magad...
8/11 anonim válasza:
talán járj be az órákra,és tesizz is,ne csak ott lewgyél. Nálunk akkor kapott vki egyest tesiből ha megse próbálta a feladtaot megcsinálni. ha már megpróbálta neki állt vhogy az már kettes volt-. Kérj javítási lehetőséget,mert ha tesiből megbuksz,ott nincs pótvizsga
9/11 anonim válasza:
Fiú vagy ba...ki légy tökös .Menj javítani vagy ha nem megy a többit cisnáld meg jobbra. Hajtogasd magadban menni fog , minden akaraterő kérdése. Am nem kell ám olyan becsületesnek lenni ha tudod hogy nem megy egyszerűen amikor csináljátok felülés/fekvő stb akkor mondjuk 10el többet diktálsz be . Ez tuti taktika. ( ha lány vagy akkor az első mondat kiesik.)
10/11 anonim válasza:
menj el osztályzózni. vagy ha egyes után nem lehet, akkor hiányozz a maradék időben, és akkor úgyis kötelességük leosztályzóztatni. ha jófej a tanár, akkor ott átenged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!