Béna vagyok tesiből?
Figyelj, van ilyen. Az elkövetkezendő négy évet meg kibírod valahogy. Én is béna voltam, ráadásul egy kicsit dundi is. Engem csak általános piszkáltak a többiek, de vagy visszaszóltam, vagy lesz@rtam. Gimiben elég hamar rájöttek, h a labdát nem nekem kell dobni, mindig úgy helyezkedtem, h ez senkinek se jusson eszébe. A mai napig utálom a gimis tesiórák gondolatát is.
Egyébként ha sportolni szeretnél vmit, ne ez tartson vissza, erre én is csak pár éve jöttem rá, mert pont ezek miatt azt gondoltam, h én eredendően képtelen vagyok bármilyen sporttevékenységre.
Én is nagyon béna vagyok tesiórán... és itt a gimi nekem is :S pedig én sem vagyok túlsúlyos, sőt...
De hát ez van... közben pedig verseny szerűen agilityzek a kutyámmal, sok kutyás sportot kipróbáltunk már, ott viszont nem csúszok a pályán :)
Nekem amúgy az a baj, hogy kicsi koromban mindkét agyféltekémet használtam. Voltak olyanok, mikor úgymond adtam a parancsot, hogy kinyújtom a kezemet, vagy az egyik lábamat, volt olyan, hogy mindkettőt kinyújtottam, és elestem. Elküldtek egy helyre, ahol rengeteg gyakorlással, most már a bal agyféltekémet használom, de néha mikor mozgok, még mindig előfordul olyan, hogy hasra esek a saját lábamba :)
Kezdj el otthon ugrókötelezni.
Javul a mozgáskoordinációd és nő az állóképességed=ügyesebb leszel és kitartóbb.
Én nem nagyon hiszek ebben a bénaság dologban. Pláne, ha az alkatodból se következik. Szerintem is inkább egy pszichés gátlás van, ami visszatart. Érhetett fiatalabb korodban valami lelki trauma, vagy bizonyos sikertelenségeket nem jól dolgoztál fel, és ebből arra a téves következtetésre jutottál, hogy te béna vagy minden sporthoz.
Azt tudod csinálni, amit írt is valaki, hogy fellazulsz, nem beszéled be magadnak előre, hogy ez nem megy, és nem rettegsz az esetleges kudarctól. Olyan nincs is, hogy kudarc, ez csak a te fejedben létezik, attól függ, hogy éled át. Ha engem esetleg kiröhögnek, többnyire én röhögök, mert elbénáztam valamit, de ebből még nem kell azt gondolni, hogy úgy általában béna vagyok. Nem kell mindenben kimagaslónak lenni, nem kell mindent szeretni, de abban biztos vagyok, hogy alapszintem te is tudsz mindent ugyanúgy, mint a többi ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!