miért kellene először a saját testsúlyt megtanulni mozgatni ha izomnövelés a cél? erre a súlyzózás a leggyorsabb és legcélratörőbb megoldás.
nincs kedvem minden szavadra reagálni,gratulálok Édesapádnak.
2011. jún. 14. 18:01
22/39 anonim válasza:
mark86
nehezen,de megértettem az izomból kinyomós dolgot is.
fiatal vagy még és tapasztalatlan....
Édesapád árnyékából nehéz lesz kilépni,de remélem sikerül.
2011. jún. 14. 18:08
23/39 anonim válasza:
Fogadtunk a haverommal hogy az apámmal akarsz majd provokálni ,ő nyert : ő azt mondta hogy ezzel fogsz. De tök8 is amúgy , járok boxra is szóval volt már 1-2 alkalom és igen is hasznos 1 tornából viszonyítani milyen leszel helyzetben, kedves aczél. Mindenki csinálja amit akar , de ne higgyétek hogy nem lehet saját testsúllyal izmot építeni , és hogy ha lehet is az is kevés. Mert ez tévedés. Amúgy mark : tudod - e hogy mi dolgozik egy fekvenyomásban?
2011. jún. 14. 18:15
24/39 anonim válasza:
mark86
én nem provokáltalak úgyhogy te nyertél.
csak mondtam.
tudom hát:bicepsz,váll,csuklya,combfeszítő!
2011. jún. 14. 18:17
25/39 anonim válasza:
Akkor csináld csak izomerőből jó lassan azt látod 1 gyakorlattal milyen sok dolgot erősítettél :D
2011. jún. 14. 18:20
26/39 anonim válasza:
kicsit belenyúlunk az én szakterületembe: erőszakban és harctechnikában nincsen elméleti hiányosságom (természetesen még nekem is van lehetőségem tanulni, ezzel kiegészítem). Az, hogy boxolsz csak a középszerű küzdősportolók között írják, mert egy ökölvívó edzés valahogy jobb mint egy "tájbox". ettől függetlenül ne építs rá sokat :) ahol nincs olyasféle
2011. jún. 14. 18:21
27/39 anonim válasza:
mark86
ezt nem értem...
hogy érted??? :(
2011. jún. 14. 18:21
28/39 anonim válasza:
félbe hagytam egy mondatot, de nem is érdekes annyira.
2011. jún. 14. 18:22
29/39 anonim válasza:
mark86
Aczél előtti. kifejtenéd?
2011. jún. 14. 18:24
30/39 anonim válasza:
box alatt box-ot értek , azaz szerintem ökölvívást. a régi hagyományosat. Semmiféle ágazatát nem csinálok. Csak box. Mellesleg apám árnyékából nem kell kilépnem. azért emlékszek rá ennyire szépen , mert 1 hónapja hogy 5 éve meghalt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!