Ducibb kövérebb emberek " egy heti étkezéseteket?
Szeretnék hízni és hátha ti tudtok olyan tippet adni amitől tudnék hízni
UI: Senkit nem szerettem volna megbántani :)
köszy a válaszokat
egész héten így eszek:
reggeli: -
tízórai: paprikás-sonkás szendvics
ebéd: egy tál fött étel (változó, főzelék, leves, hús rizzsel, szóval bármiféle), süti vagy fagyi
uzsonna: -
vacsora: egy tál főtt étel (mint ebédnél), dinnye
170cm, 82kg
én meg igy,de én gyúrós vagyok és nem vagyok elhízva sem(csak most tömegelek éppen):
reggeli :10-15dkg műzli egy dupla fehérjeturmix
reggeli 2: 2 lekvárosbukta(edzés elött)
edzés után:tömegnövelő turmix
rá egy órára: csirke,rizs valamilyen szósz(édes-savanyú ált)
délután kb 2 óránként egy szendvics + banán(5 zsemle,40dkg felvágott,20dkg sajt)
este dupla fehérjés turmix
182 cm vagyok és 98-100 kiló.
köszy mind2-nek a választ :)
Utolsó: nah akkor nem vagy piszkafa helyes :) csak így tovább
Amúgy kérdező, a k*rva anyád. Mi az hogy ducibb, kövérebb emberek? Milyen kérdés ez?? Irtad volna azt hogy tömegnövelő étrend, vagy olyan étrend amitől hízhatok.. Attól hogy valaki duci, kövér, nem azt jelenti hogy szarul étkezik, lehet szarul étkezett, rossz a genetikája, stb.. csomó ember ismerek akik teljesen normálisan étkeznek. Te nagyon nagy retardált vagy, komolyan.. Hogy írhatsz már ilyet.. bakker nem hiszem el.. Egyél tortát meg ilyen szarokat, egyél disznóhúst bánomisén.. Ne is mozogj semmit. Attól hízni fogsz, és nem minőségiben. Persze könnyebb így hízni.. Mitvártál hogy 120 kilós emberek fogják ide beírni hogy naponta 2szer kajáznak sütit meg pörököltet meg ilyeneket?
Ha jót akarsz, egész minőségi kajákat, rizset, csirkét, és eddz mellé.
igazad van abban h írhattam volna szebben is a kérdést(mellesleg odaírtam h nem szerettem volna senkit sem megbántani!) de sztem tömör lényegre törő igen mellette szoktam sportolni rendszeresen futok biciklizek szóval nem fogok elhízni mert még a genetikám sem olyan és nem fogok porokat meg egyéb ilyen tömegnövelő szereket szedni 1, mert nem engedhetem meg 2,mert lány vagyok
és mondjuk akik sokat esznek és meglátszik rajtuk ahhoz szólt a kérdés! hátha tudnak vmi olyan kajákat beírni amit még nem próbáltam vagy ilyesmi és nem ,,pörköltre meg szalonnára" gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!