13 éves lány vagyok és majd szeretnék elkezdeni egy küzdősportot csak előtte szeretnék izmosodni egy kicsit
2011. jún. 7. 18:06
1/8 anonim válasza:
mark86
nem kell előtte izmosodnod.menj nyugodtan
2011. jún. 7. 18:46
2/8 anonim válasza:
semmiképpen az ízületeid miatt nem szabad nehéz súlyokat emelgetned! szeritnem kezdj el ilyen 25-50 napi guggolást, 25-50 vádligyakorlatot (épcső szélére kell állni a lábujjaiddal, és le-fel engedni magadat), és max 4 kg-os kézi súlyzó is sokat segít ;) na meg a túlzásba nem vitt fekvőtámaszozás, szeritnem az is max. napi 30 körüli legyen, hiszen a csuklóízületeket az is rendbevágja :S sok sikert!
2011. jún. 7. 21:03
3/8 anonim válasza:
küzdősport előtt teljesen felesleges izmot felpakolnod :)
meg mintha az csak úgy menne egy kis edzéssel :)
sok meló, táplálkozás és olyan edzés van ebben, amit a testednek még nem feltétlen kellene kiállnia.
sima sajátsúlyos erősítéseket (írtak példákat) bármikor lehet.
2011. jún. 10. 14:55
4/8 anonim válasza:
Otthon csinálj saját testsúlyos gyakorlatokat. Ajánlom Paul Wade , fegyencedzés könyvét! Izomnövelésről szól , nem kell bérletet venni sehova , otthon végzed , izületeid inaid megköszönik! Aludj sokat , táplálkozz rendesen!
2011. jún. 10. 17:29
5/8 anonim válasza:
a fegyencedzés erőnövelésről szól (erő mint maximális izomfeszülésből származó erőhatás)
2011. jún. 10. 21:03
6/8 anonim válasza:
Látszik hogy bele se olvastál. A Fegyencedzés izomnövelésről szól. Mostanában az a tévhit hogy ezek a gyakorlatok csak állóképességi meg ilyen olyan gyakorlatok , lassan egyenlőek a tornával... PEdig nem is olyan rég 30-40 éve , súlyzók,és tápkiegészítők nélkül , ezzel eddzettek méghozzá iromza. És aki így épített nagy izmot az nem olyan mint a mostani "kigyurt" emberek , az felbírta magát pl húzni több 40x is..
2011. jún. 10. 21:17
7/8 anonim válasza:
mark86
utolsó. igazad van!
de nem lehet egy lapon említeni a kettőt.más a cél!
fegyencedzéstől nem leszel nagy,viszont a funkcionális erőd nagyobb lesz.
a kajáról egy szót sem ír,fikázza a testépítést és felfújt izmúnak nevezi a testépítőket.el kell adni a könyvet valahogy. aki a fegyencedzéssel elér egy olyan eredményt mint a konditeremmel, az küldjön mailt mert gazdaggá teszem. nem szólom le a könyvet,csak túl sok az alaptalan összehasonlítás.
2011. jún. 10. 22:03
8/8 anonim válasza:
nem látszik hogy bele sem olvastam. pont hogy beleolvastam. és nekem egyáltalán nem jött be a mentalitása, amit Márk leírt kb.
a gyakorlatok jók, szemléletesek képekkel, oszt csókolom.
korrektebbnek és generálisan véve "nyerőnek" Pavel meztelen harcosát tartom, abba valóban nem csak beleolvastam. bár nem ártana frissíteni az emlékeket abból sem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!