Edzésterv 14 éveseknek!?
Helló!
14 éves vagyok!
165cm
58kg
Átlagosan vagyok hízékony,amikor gyúrtam észrevettem hogy nem nőttem oly mértékben mint amikor nem gyúrtam.
Szeretnék egy edzéstervet ami nem gátolja a növésemet!!!!,de nem baj ha nem látszik hogy gyúrok(de jó lenne ha látszódna).
Ebben a tanévben nem sportoltam semmit előtte kézilabdáztam és atlétizáltam,de jövő tanévre vissza megyek kézilabdázni!
És hogy mit egyek , igyak + edzésterv????
Üdv:Dénes
Nem fogok neked edzéstervet írni, itt vannak:
DE elmondom, hogy mit NE CSINÁLJ. 14 évesen nem gátol a növésben, sőt szerintem hamarabb se. Tehát:
Ne baromkodj nagy súlyokkal! Senki se kiváncsi rá, hogy 8 kéz van a fekvenyomúrúdon, de k*rva sok súly. Semmi értelme.
Inni csak vizet
Edzés után ihatsz egy fehérjét dextrózzal, plusz vegyél egy alap vitamint, mindjuk Scitec Daily One - t.
Maradj mindig 15-10 ismétlésszámban 10 alá ne menj, majd 1 - 2 év múlva amikor lesz fogalmad, hogy hogy kell edzeni.
Mit egyek: Sovány húsok, rizs, krumpli, és k*rva sok zöldség.
Ja és legfontosabb:
Olyan nincs, hogy csak erre/arra akarok gyúrni. Egész testre kell, has és alsóhát nem maradhat ki, és láb se, egyértelmű.
Különben is a guggolás a gyakorlatok királya, egy öröm beleülni és feljönni úgy hogy már magad alá szarsz!!!!
Persze te ne guggolj 130 kilókkal, mert alatta maradsz.
Idézem Vörös Zolit: Ne érdekeljen, hogy csak egy tizes van azon a rúdon, nyomjad és üljél bele!
Occsó tejsavó /akár scitec 100 whey, akár cytogen whey pro, meg még van 1000 féle pl: twinlab /ez nem annyira ócsó/
Itt nézelődj:
Dextrózt akármelyik gyógyszertárban veszel, de shopon is van, keresd meg.
A te testsúlyodhoz napi fél kila húst meg egy turmixot le kellene gurítani, ha nagyon profi akarsz lenni, de számolgatás nélkül is fogsz fejlődni az első fél-egy évben. Majd utána fog kelleni elkezdeni igazából kajálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!