Otthon mit érhetek el nap 1 órás edzéssel?
Itt vagyok egy újabb kérdéssel. Most arra lennék kíváncsi, hogy otthon milyen eredményeket lehet elérni, ha nem lenne kedvem és időm se konditerembe járni?
Jelenleg van egy 10kg-s egykezes súlyzóm, tudom ez kevés, ezzel az első 2 hétben nyomnám, miután kicsit megerősödtem vennék egy egykezes rudat és 20kg gumírozott súlytárcsát, majd ezzel erősítenék. Van még itthon egyébként egy has-izomerősítő, a neve már nem ugrik be, a szekrény mélyén van, segít a felülésekben, hogy ne erőltessem meg a hátamat legyen mire támaszkodni.
Valami hasonlót szeretnék elérni:
Házilag elérhető egy ilyen eredmény? napi 1 óra egykezes edzéssel, (persze mindkét karra) és mellette egy kis hasizom erősítést is végeznék
Mellette érdemes valamit szedni? Gondolok itt kreatinra, vagy amit még ajánlottak brutal gainer-re. Vagy aki ilyen "lightosan" nyomja, az inkább ne is szedjen semmit mert felesleges?
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!