Hogyan erősíthetném, meg a táskát, hogy elbírjon 12kg?
miből van a táska? am szegecseld, vagy varrd össze
Fiú v lány vagy? mert lánynak elég a 12kg már sztem...
ha fiú akkor menj konditerembe. valahol el kell kezdeni ;)
Tekerd körbe ilyen:
Szigetelő szallaggal. Azért ilynnel mert ez nem simán műanyag, hanem vannak benne szálak is amik megerősítik.
Fiú vagyok, a konditermet hagytam ott 4 év után, mert funkcionális erőre szeretnék szert tenni, vagyis az egy kezes fekvő, ~ húzódzkodás, egy lábas guggolás és hasonlók a céljaim, azért kell a + súly, hogy jobban erősödjek.
Ti hogyan oldjátok meg a + súlyt?
Nekem van egy ilyen bicajos táskám: [link]
Nagyon f.asza kis cucc, rohadt masszív, erősen vart, mégis kicsi, nem csúszik le a hátamról edzés közbe, és össze lehet csatolni mellkasnál és deréknél. Én 20 kilót teszek bele kis súlyokkal, és így nyomom a húzodzkodást/tolódzkodást/fekvőt, meg bármilyen saját testsúlyos edzést.
Köszönöm a táskaajánlást, majd ha lesz feles beruházok egy ilyenre, de addig egy öreg táskát szeretnék masszívvá tenni.
Neutronlovag olvastam mind a 2 könyvet és használom is belőlük a technikákat. Az ízületeim úgy vélem bírják a megterhelést 8 hónapja csinálom, ezt a fajta edzést az ízületeim hozzá szoktak már, a súly pedig kell, mert edzés mellett eljárok futni heti 4-5* 4km és hogy kompenzáljam a súlyvesztést is és hogy jobban erősödjek kell a +12kg és majd lassan több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!