Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan erősíthetném, meg a...

Hogyan erősíthetném, meg a táskát, hogy elbírjon 12kg?

Figyelt kérdés
Itthon edzek saját testsúlyommal, ami már kevés, ezért elkezdtem súllyal edzeni. A súly eddig egy táskában volt, de a táska már szétszakadt, elég rongyos állapotba került. Az lenne a kérdésem, hogyan erősíthetnék, meg úgy egy táskát, hogy az elbírja a 12kg avagy ti mit használtok plusz súlyként, hogyan oldottátok meg a súlyproblémát? Nem szeretnék venni semmilyen súlymellényt, vagy bokasúlyt engem csak a házi barkácsmegoldások érdekelnek.
2011. jún. 2. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:

miből van a táska? am szegecseld, vagy varrd össze

Fiú v lány vagy? mert lánynak elég a 12kg már sztem...

ha fiú akkor menj konditerembe. valahol el kell kezdeni ;)

2011. jún. 3. 01:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Az egykezes fekvő vagy az egylábas guggolás, egykezes húzódzkodás meg a hasonló nehezebb gyakorlatok is mennek megerőltetés nélkül?
2011. jún. 3. 09:16
 3/9 anonim ***** válasza:

Tekerd körbe ilyen:

[link]

Szigetelő szallaggal. Azért ilynnel mert ez nem simán műanyag, hanem vannak benne szálak is amik megerősítik.

2011. jún. 3. 10:40
 4/9 A kérdező kommentje:

Fiú vagyok, a konditermet hagytam ott 4 év után, mert funkcionális erőre szeretnék szert tenni, vagyis az egy kezes fekvő, ~ húzódzkodás, egy lábas guggolás és hasonlók a céljaim, azért kell a + súly, hogy jobban erősödjek.

Ti hogyan oldjátok meg a + súlyt?

2011. jún. 3. 11:17
 5/9 A kérdező kommentje:
Amit most használok táskát, az a varrás mentén szakadt szét, így vmi olyan tanács is kéne, hogy azt hogyan tudnám megerősíteni. Ha többször átvarrom az netán segít?
2011. jún. 3. 11:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem van egy ilyen bicajos táskám: [link]

Nagyon f.asza kis cucc, rohadt masszív, erősen vart, mégis kicsi, nem csúszik le a hátamról edzés közbe, és össze lehet csatolni mellkasnál és deréknél. Én 20 kilót teszek bele kis súlyokkal, és így nyomom a húzodzkodást/tolódzkodást/fekvőt, meg bármilyen saját testsúlyos edzést.

2011. jún. 3. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges a + súly főleg ha még nem jutottál el az egykezes változatokig inkább az ízületek mennek tőle szét. Ha meg eljutottál az egykezes változatokig akkor is van rengeteg mód a gyakorlatok nehezítésére pl egykezes zuhanóbombázó fekvőtámasz. A saját testsúlyos témában ajánlom a Paul Wade - Fegyencedzés illetve Pavel Tsatsouline - meztelen harcos című könyvét (bár az utóbbi csak két gyakorlatra épül) mindkettő zseniális mű a témában és elérhető torrenten.
2011. jún. 3. 13:08
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a táskaajánlást, majd ha lesz feles beruházok egy ilyenre, de addig egy öreg táskát szeretnék masszívvá tenni.

Neutronlovag olvastam mind a 2 könyvet és használom is belőlük a technikákat. Az ízületeim úgy vélem bírják a megterhelést 8 hónapja csinálom, ezt a fajta edzést az ízületeim hozzá szoktak már, a súly pedig kell, mert edzés mellett eljárok futni heti 4-5* 4km és hogy kompenzáljam a súlyvesztést is és hogy jobban erősödjek kell a +12kg és majd lassan több.

2011. jún. 3. 20:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy 8 hónapot edzettem, mielőtt elkezdtem volna + súlyt használni.
2011. jún. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!