Ferde a jobb csuklóm, hogyan erősíthetném?
Figyelt kérdés
Bal kezes vagyok, 2 éve gyúrok, de a jobb karomat nagyon nehezen tudom fejleszteni, mert ferde a csuklóm és ezért gyengébb az egész karom.(Ferde alatt azt értsd, hogy beszűkült a mozgástartománya és nem tudom az alkarommal egy síkba hozni)Az alkarom, bicepszem, tricepszem, vállam gyengébb, mint a bal és látható is a különbség. Szoktam mindig külön edzeni a jobb karomra izolációs gyakorlatokkal főleg. Például a kétkezes bicepsz gyakorlatnál nem igazán durran be a jobb felkarom.(általában 1-2 kg-al gyengébb a jobb)Ezt meg lehet műteni, vagy valamilyen sportot ami segítene?2011. febr. 13. 14:42
1/2 férfiú válasza:
Menj el orvoshoz, szerintem egy röntgen felvétel segítene a dolog megoldásában. Sportnak pedig a teniszt tudom ajánlani, mert egész jól megerősíti az alkart ha jársz rendszeresen, jelen esetben a féloldalas sportok is előnyt élveznek a bökkenő csak annyi, hogy az ügyetlenebb kezedet kell használnod:)
2/2 A kérdező kommentje:
Úgy lesz köszönöm:) jöhetnek még javaslatok
2011. febr. 13. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!