Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Én nem fogyni szeretnék, de a...

Én nem fogyni szeretnék, de a futás + felülések stb. segíthet?

Figyelt kérdés
Nos, az lenne a kérdésem, hogy nekem van egy kis hasam, de én ezt nem leadni szeretném hanem úgymond "átalakítani" izommá, nos az lenne a kérdésem ha elmegyek gyakran futni,(Mit ajánlotok milyen gyakran mennyit?) és felülésezek, egyéb mozgást végzek van esély erre? Most fogok konditerembe is menni, de ezeket mellé szeretném, nos?
2011. jún. 2. 20:52
 1/2 anonim válasza:
Az átalakítás úgy megy hogy a zsírt leégeted, alatta meg izmot növesztesz.Nem fog közvetlenül izommá válni a zsír.Amúgy jah, futás+felülés az király.
2011. jún. 2. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:

mark86

az első válasz tökéletes!mondjuk én hasprést+lábemelést csinálnék mert nem terheli annyira a gerincet és nem kapcsolódnak be olyan mértékben a "derekad" izmai!

2011. jún. 2. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!