2x fél év gyúrás után nagyon összeesnék egy nyári szünet után? Mit tehetnék, hogy ne essek össze? 17/f
Figyelt kérdés
Legelőször 68 kilóról kezdtem, csináltam fél évet akkor lettem 76kiló. Kihagytam 5 hónapot aztán 74-ről 81 kiló lettem. Most úgy gondolom, hogy már elég jól nézek ki, épp ezért nem akarok összeesni nyáron, de kondiba se akarok járni. Mit lehet tenni, hogy szinten tartsam magam?2011. jún. 1. 18:41
11/11 A kérdező kommentje:
megjöttek a konditermi keménylegények is. nem mindenkinek az a célja, hogy akkora legyen mint két hegy. Valaki normálisan akar kinézni. Normálisan és sportosan.
2011. jún. 2. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!