Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 2x fél év gyúrás után nagyon...

2x fél év gyúrás után nagyon összeesnék egy nyári szünet után? Mit tehetnék, hogy ne essek össze? 17/f

Figyelt kérdés
Legelőször 68 kilóról kezdtem, csináltam fél évet akkor lettem 76kiló. Kihagytam 5 hónapot aztán 74-ről 81 kiló lettem. Most úgy gondolom, hogy már elég jól nézek ki, épp ezért nem akarok összeesni nyáron, de kondiba se akarok járni. Mit lehet tenni, hogy szinten tartsam magam?
2011. jún. 1. 18:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mi köze a nyári szünetnek az edzéshez?

Ilyen hozzáállással hagyd a francba az egészet.

2011. jún. 1. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
Miért nem akarsz járni?
2011. jún. 1. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:

mark86

ha nem edzel összeesel! ha nem eszel összeesel!

szintentartó edzés nincs!!!

2 fázis van: szálkásítás vagy tömegnövelés!

2011. jún. 1. 18:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen semmit. Én úgy tudom, hogy az emberi szervezet csak annyi izmot tart meg, amennyire szüksége van. Ha nem használod az izmaidat, összefogsz esni. Ilyen hozzáállással mondjuk amúgy sem érdemes csinálni.
2011. jún. 1. 18:54
 5/11 anonim ***** válasza:
Ne hagyd abba az edzést há nem? Esetleg heti 1 köredzéssel tehetnél valamit az izomveszteség ellen, de nem biztos, hogy beválna.
2011. jún. 1. 20:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Már vártam a leszóló hozzászólásokat. Gondolom nektek ez mindenetek. De én azért gyúrok, hogy nézzek ki valahogy. Másra is kell koncentrálnom. Soha még csak fehérjét se szedtem, de büszke vagyok arra amit elértem. Szerintem nem sok 80 kilós ember tud belenyomni a 100-ba.
2011. jún. 1. 21:08
 7/11 A kérdező kommentje:
már a vállam se bírja.
2011. jún. 1. 21:08
 8/11 anonim ***** válasza:
A válaszommal abszolút nem leszólni akartalak, de ha abbahagyod nyárra, akkor tényleg sok lesz az izomveszteség. Más választ nem fogsz kapni. Súlyzós edzést meg semmivel nem tudod helyettesíteni.
2011. jún. 1. 21:15
 9/11 anonim ***** válasza:

+ még1:

"Már a vállam se bírja"

Ha a szériasúlyod felett belenyomogatsz a egyet, kettőt a 100 kilóba, mer meg kell mutatnom mekkora király vagyok, akkor tippelj a mell izmod helyett melyik izületed kapja a legnagyobb terhelést.

2011. jún. 1. 21:34
 10/11 anonim ***** válasza:

2x félév gyúrástól qrva izmos lehetsz. Kb. mint egy 13 éves kislány. Még összeesnél te lennél Paudits Béla.

"nem sok 80 kilós ember tud belenyomni a 100-ba." Igazad van, nem sokan, csak bárki aki akar.

2011. jún. 2. 06:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!