Bicózástól lehet fogyni? Vagy csak izmosodni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 21:29
1/8 anonim válasza:
mark86
mi a f.szom az a bicózás?
mert ha bicikli akkor fogyni,erő,állóképességed nő tőle,ha a kaját hozzá igazítod!
2/8 anonim válasza:
De ha karhajlítás egy súlyzóval a kezedben , lentről kezdve felfele mutató erő irányba és közben a bicepszed összehúzódik, akkor NEM! Szóval csak izmosodni.
3/8 anonim válasza:
mark86
na ezt szépen megfogalmaztad,gratulálok! :DD
tényleg most jut eszembe hogy felénk az apacsok úgy hívják!
4/8 anonim válasza:
Az én osztálytársam 2 év alatt ha nem fogyott 10kg akkor egyet se. Nagyon duci volt, most vékony és ő rengeteget biciklizett, ennek köszönhető. Kétlem hogy e mellett csinált volna mást, de az biztos, hogy az csak segít a dolgon, ha nem csak biciklizel, hanem az étrendedet hozzá igazítod. Kell egy kis tudatosság.
5/8 A kérdező kommentje:
mark*számok xd
nem tudom te h vagy vele de én hallottam már azt a szót h bicó :D
amúgy próbálok zöldségeket enni és nem eszem szénhidrátot
az elég lehet v hogy csináljam?://
2011. máj. 31. 22:17
6/8 anonim válasza:
mark86
1.ne csak bicepszre dolgozz!
2.zöldség az oké meg hús kéne sűrűn rizzsel.
most akkor fogyni akarsz?
7/8 A kérdező kommentje:
igen fogyni..de h jön ide a bicepsz nem èrtem :|
2011. jún. 1. 11:05
8/8 anonim válasza:
mark86
:DDDDD
akkor nyomasd a tekerést! és egyél jól,fogyni fogsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!