The rock szerintetek használ szteroidot? Tudom hogy keményen edz, de használ szerintetek valamit?
szerintem nem használ semmit.
egyébként miért kell, szteroidos kérdésekkel buzyskodni? szteroid a hülyéknek való, max élsport szinten de még akkor is inkább ne
Régen biztosan az eléggé látszott.
A filmjeiben viszont nem volt több 105-110nél,egy kettőben be is szálkásított.
Most meg szerintem nyomott egy tömegelést,uh simán van 120-130kiló.
Szerintem nem feltétlenül használt szteroidot,de nem kizárt.
álomvilágban éltek?? Minek magyaráztok ha fongotok sincs a dolgokról?
Minden pankrátor használ szteroidot, sőt a filmekben egy egy szinész hogy nagyobbnak tünjön is simán kokszol.
(edward norton pl amerikai historia xben)
miért ha valaki kokszol akkor egyből nagydarab lesz észlénykém? Testépítő vagy te? Van valami fingod is a dologról vagy csak ugy magyarázol.. Sylvester Stallone miután lebukott a növekedési hormonokkal egy interjuban megemlítette Hollywoodba rendszeres a filmek előtti szteroidhasználat, mível amikor egy akciófilmben kisportoltnak kell tünni, csak ehhez tudnak folyamodni, hogy a pár hónap alatt jó formába hozzák magukat. A kokain mellett a szteroid a legelterjettebb káros anyag amit a szinészek használnak, de aki kicsit is jártas a testépítésben az amugy is tudja, hogy mi a szitu.
Még az amerikai foci és a baseball vagy a küzdősportok világában is elterjedt keményen, nemegyszer buktak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!