Izmosodáshoz kenyér, cukor kilőve?
mark86
azt én írtam nem? azért mert hulladék,szemét élelmiszerek amire se egy testépítőnek,se egy átlagembernek semmi szüksége nincs!
harajuku
Esetleg néha egy kis teljes kiőrlésű kenyeret, de ne vidd túlzásba. cukor tényleg kilőve, nem szabad, több zsír jön fel, mint izom. de van, amivel esetleg helyettesítheted. pl. puffasztott rizs, én sokszor azt eszem husi mellé, ha nincs zöldség, de jöhet még rizs is, szóval azért ne legyél olyan elveszett, találd fel magad.
lehet nem jó ájánlás, de én szoktam venni Lidlben kapható ilyen teljes kiőrlésű perec vagy kenyér szerű valamit, az úgy változatosságnak jó.(hasonló tápanyag tartalom, mint a pufi rizs)
mark86
nem az a lényeg hogy mindent együnk,hanem hogy a szervezet megkapja a megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjét,szénhidrátot,zsírt,vitamint és ásványi anyagot!
kenyér=test számára felesleges,minimális tápértékkel bíró rossz szénhidrátforrás! rizs pedig minőségi ch,meg a zabpehely is! akkor minek kenyér???
felesleges!
mark86
az izűleteknek semmi köze a testzsírhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!