Jó így, vagy hogy lenne jobb? (adatok, kép lent)
17/L 156cm 45kg. képek:
Egészségesen étkezem, csak víz, szinte semmi édesség, mindenhez saláta, fehér hús, teljes kiőrlésű pékáru, hetente 40km bicajozás, napi pár km séta, sok lépcsőzés.
Minden testrészemmel meg vagyok elégedve, izmosak, csak a poci. Szerintetek elmegy, vagy milyen?
Milyen gyakorlatokkal érdemes feszesíteni a felülésen kívül? Főleg olyan ami be is vált nektek.
Én is most akarok diétázni és fogyni.
Aerobnak megteszi a tempós, folyamatos, erőltetett séta 1 órán keresztül, heti 5-6x?
Futni azért nem akarok mert az már kardio, ami ugye nem a legjobb zsírégetéshez, súlyzós edzés mellé!
F
Fogyáshoz a legfontosabb hogy mértékkel egyél, én is eszek rendesen, de figyelek rá hogy mit és mennyit. Ne edd magad tele! Kis adagok! Sőt előtte igyál meg egy pohár vizet, egyből nem eszel annyit.Este 6után ne egyél, maximum joghurt, gyümölcs.
Semmi szénsavas, ha kell a szénsavas akkor ásványvíz formájában.
Mozgás terén nagyon jó a gyakori tempós séta, nekem bevált régen is. Meg hogy az 5. emeletre naponta 5xfel és le kellett lépcsőznöm :D Igazi erőpróba, anyukám is 5kilótól szabadult meg így.
GreenTea
Szerintem rendbe van:) Mark86 extra kifinomult ízlésében pedig bízhatsz!
mark86
köszi Green!
kérdező neeeeee!!!!!!!!!!!!
nenenenene! este 6 után is eszünk! :(
ez kamu sajnos,ne kövesd!
úúh köszi az infót! Ne kínozzam magam feleslegesen :)
Mondjuk lefekvés előtt én nem szeretek enni, mert akkor éjjel emésztek (vicces kisoroszlán hangok ahogy nappal is néha) :D és nehezen alszok (pedig most szükségem van a jó alvásra, vizsgák miatt)
mark86
egyél egy kis sovány túrót édesítőszerrel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!