Technikai adatok alapján melyik gép a jobb az Xbox 360 vagy a PS3?
Figyelt kérdés
2010. aug. 13. 18:16
3/7 anonim válasza:
Az új x360 semmit nem változott szinte hardver szinten. kivéve persze a hdd-t. más kérdés hogy ár/értékben melyik a jobb.
4/7 anonim válasza:
Technikai adatok alapján a PS3 erősebb, de ez nem segít sokat rajta. Ha az egyikből ki jön az új generáció, rövidesen jönnie kell a másiknak is, különben hátrányba kerül a piacon.
5/7 anonim válasza:
1. CPU-ja jobb az xboxnak
2. GPU-ja jobb a Playstaionek
3. A grafika szerintem ugyanazon a szinten van kb
4. Az xboxnak nincs Bluray lemez olvasója a PSnek van. Én személy szerint pst vennék
6/7 anonim válasza:
előző vagyok egyet lefelejtettem árérték arányban már mind a akettő megegyezik najó 4 ezer forinttal drágább a PS3 de a PS-be van bluray így azt már nem kell venni ami plussz 30000 FT egy normális bluraylejátszó akkor számoljunk csak
xbox 360 + bluray lejátszó 90000 FT
playstation3 bépitett bluray lejátszó 70 000 FT
ezért van külöbség úgy érzem
7/7 anonim válasza:
Az előző kicsit összekevert valamit.
Az Xboxnak jobb a GPU-ja. A Sony panaszkodott is erre, a következő generációban ezért fog partnert váltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!