A 9. ciklusnapon jók ezek az adatok? Endometrium vastagsága: 6mm. , Jobb old.30*25 mm átm. Ovárium. Bal old. Petefészekben 12*11 mm átm. Tüsző
Köszönöm,hogy írtál :)
a legutóbbi ciklusom 39 napos volt, az az előtti pedig 42 :(
de amúgy 30-32 napos szokott lenni. megyek egy hét múlva is uh-ra, akkor mit kéne látnia? nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz...
Te hogy állsz most?
Hát azt, h növekszik a pete és vastagodik a méhnyálka. Miért nézik? Hormonvizsgálatod volt már, h ilyen hosszú lett a ciklusod?
Én inszmen voltam, sajnos nem sikerült. Ez volt az első. Elkeseredtem nagyon, a férjemmel úgy érzem, nagyon rá fog menni a kapcsolatunk erre és félek tőle.
volt hormonvizsgálatom, az ok! azért nézték, mert azt pco-s gyanú állt fent, de nem vagyok az.
valószínű, hogy nálunk lombik lesz, ha ebben az évben nem jön össze a babó, mert kevés a párom spermaszáma. de bízom benne, hogy csak sikerül már!
Nálatok miért volt inszem? Ne keseredj el!, a következő remélem összejön Nektek :)
Sajnálom, és nem próbált a párod vmi gyógyszert a spermaszám növelésre? Én hallottam egy jót, Fer14.
Nekünk elvileg semmi bajunk, minden normális, kivéve, h ellenanyagot termelek a spermák elle. Azt mondták megoldás rá az inszem. Már több, mint 1,5 éve próbálkozunk, még soha nem volt egy pozitív tesztem sem, elég elkeserítő.
Ti mióta próbálkoztok?
Mi 1 éve próbálkozunk, de hiába! Kapott fer14-et és proviront is a párom, 2 hét múlva kell mennünk ismét kivizsgálásra, hogy javultak-e...
Ellenanyagot termelsz? és ez ellen nincs valami gyógyszer? mikor mész köv. inszemre?
egyébként minket is kikészít, hogy egyszerűen nem akar jönni a baba :( kééééész vagyok már:( körülöttem meg mindenki állapotos....
Szorítok, hátha segített!
Nem tudom, mikor kell mennem inszemre, várom, h megjöjjön a mensim, csak utána hívom fel a dokit. Sajnos nincs ellene szer, csak az inszem. Még gondolkozom természetgyógyászon. A lelkemet is rendbe kéne tenni.
hát nekem sem ártana! remélem összejön nálatok is meg nálunk is hamar a baba, mert tényleg lelkileg nem bírom sokáig....
próbáljunk pozitívan hozzáállni! hátha segít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!