Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A 9. ciklusnapon jók ezek az...

A 9. ciklusnapon jók ezek az adatok? Endometrium vastagsága: 6mm. , Jobb old.30*25 mm átm. Ovárium. Bal old. Petefészekben 12*11 mm átm. Tüsző

Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 08:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Tökéletes. Milyen hosszúak a ciklusaid? Nekem is kb. ilyen értékek szoktak lenni, a 16. napra általában meg is reped a tüsző.
2009. okt. 14. 09:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm,hogy írtál :)

a legutóbbi ciklusom 39 napos volt, az az előtti pedig 42 :(

de amúgy 30-32 napos szokott lenni. megyek egy hét múlva is uh-ra, akkor mit kéne látnia? nem igazán értek ezekhez a dolgokhoz...

Te hogy állsz most?

2009. okt. 14. 09:30
 3/9 anonim ***** válasza:

Hát azt, h növekszik a pete és vastagodik a méhnyálka. Miért nézik? Hormonvizsgálatod volt már, h ilyen hosszú lett a ciklusod?

Én inszmen voltam, sajnos nem sikerült. Ez volt az első. Elkeseredtem nagyon, a férjemmel úgy érzem, nagyon rá fog menni a kapcsolatunk erre és félek tőle.

2009. okt. 14. 10:17
 4/9 A kérdező kommentje:

volt hormonvizsgálatom, az ok! azért nézték, mert azt pco-s gyanú állt fent, de nem vagyok az.

valószínű, hogy nálunk lombik lesz, ha ebben az évben nem jön össze a babó, mert kevés a párom spermaszáma. de bízom benne, hogy csak sikerül már!

Nálatok miért volt inszem? Ne keseredj el!, a következő remélem összejön Nektek :)

2009. okt. 14. 10:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom, és nem próbált a párod vmi gyógyszert a spermaszám növelésre? Én hallottam egy jót, Fer14.

Nekünk elvileg semmi bajunk, minden normális, kivéve, h ellenanyagot termelek a spermák elle. Azt mondták megoldás rá az inszem. Már több, mint 1,5 éve próbálkozunk, még soha nem volt egy pozitív tesztem sem, elég elkeserítő.

Ti mióta próbálkoztok?

2009. okt. 14. 11:01
 6/9 A kérdező kommentje:

Mi 1 éve próbálkozunk, de hiába! Kapott fer14-et és proviront is a párom, 2 hét múlva kell mennünk ismét kivizsgálásra, hogy javultak-e...

Ellenanyagot termelsz? és ez ellen nincs valami gyógyszer? mikor mész köv. inszemre?

egyébként minket is kikészít, hogy egyszerűen nem akar jönni a baba :( kééééész vagyok már:( körülöttem meg mindenki állapotos....

2009. okt. 14. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:

Szorítok, hátha segített!

Nem tudom, mikor kell mennem inszemre, várom, h megjöjjön a mensim, csak utána hívom fel a dokit. Sajnos nincs ellene szer, csak az inszem. Még gondolkozom természetgyógyászon. A lelkemet is rendbe kéne tenni.

2009. okt. 14. 11:10
 8/9 A kérdező kommentje:

hát nekem sem ártana! remélem összejön nálatok is meg nálunk is hamar a baba, mert tényleg lelkileg nem bírom sokáig....

próbáljunk pozitívan hozzáállni! hátha segít :)

2009. okt. 14. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Néha talpra tudok állni, néha magam alatt vagyok. Most az utóbbi. Az is a baj, h állandóan az internetet bújom. Neked se kéne!!!
2009. okt. 14. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!