Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tényleg hatékony a speed...

Tényleg hatékony a speed fitness? Megéri az árát? Fogyaszt is, vagy csak izmosít?

Figyelt kérdés
2011. máj. 26. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Épp most akartam feltenni ezzel kapcsolatban egy kérdést, de akkor nem teszem. Kiváncsi vagyok én is a válaszokban, mert én valahogy nem hiszek ebben a dologban, de ha valóban hatásos akkor cáfoljátok meg. Bocsi hogy offoltam.
2011. máj. 26. 15:43
 2/8 anonim ***** válasza:
válaszokra*
2011. máj. 26. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
71%

mark86

válaszolok sorban!

1.nem

2.nem

3.egyiket se teszi

millió ilyen kamu van!

régóta köztudott hogy a test zsír/izom aránya aerobbal,kardióval,súlyzókkal,étkezéseid alapjainak reformálásával formálható! nincs szükség+úszómellényre! :)

aki mást mond az vagy buta,vagy hazudik!

2011. máj. 26. 16:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Olvasgattam egy fórumon, hogy valaki fogyott tőle, de leírta mellé hogy ennek a dolognak valamiért étvágycsökkentő hatása van, szóval lehet ezért is fogyott. Nem tudom, mindenesetre nem hiszek ebben a dologban akkorsem, mert ha igaz lenne, akkor nem lennének kövér emberek, mindenki ilyenre járna, még ha rohadt drága is. Meg nem járnának az emberek edzőterembe, ha ilyen egyszerű lenne.
2011. máj. 26. 16:03
 5/8 anonim ***** válasza:

mark86

jól beszélsz!

2011. máj. 26. 16:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi, valahogy így gondoltam én is. Járok heti 3x tornázni (alakformáló, zumba, női torna), azok még együtt se kerülnek annyiba, mint egy alkalom ebből... És nem győztetek meg hirtelen arról, hogy nagyon jól fogok kinézni ettől 1 hó múlva :)
2011. máj. 26. 16:19
 7/8 anonim válasza:
Kb. negyed annyi idő alatt lehet vele ugyanannyi kalóriát elégetni, mint egyéb sporttal, mozgással. Ez az előnye. Hogy gyorsabb, és kevésbé megerőltető, mert lényegében nem neked kell mozgatni, erőltetni az izmaidat (nem szenvedsz), hanem a gép csinálja helyetted.
2011. szept. 21. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Látom egyikőtök se volt még...

Különben nem írnátok ilyen fas.zságokat, hogy nem hatásos meg nem megerőltető.

Én rengeteg sportot kipróbáltam, sokáig konditerembe is jártam, soha nem volt kockahasam, bicepszem.

Kipróbáltam a speedfitness, 7 alkalom után már tökre látszik a változás, még a vállam is kiszélesedett.

Szóval röviden: rendesen izmosít, a fogyásról nem tudok nyilatkozni, én pont, hogy híztam az izmok miatt

Viszont rohadt drága és fárasztó is, a 2-3napos izomlázakról nem is beszélve az első 4alkalommal.

2012. júl. 26. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!