Olvastam az egyik kérdésnél a HST-edzésterv-ről. Kokszolás alatt érdemes ezzel az edzéstervel kondizni?
igen ez igy jó lesz, annyi külömbséggel, hogy mint emlitettem a hcg és a clomid is erősen növeli az ösztrogént, ugyhogy nem árt a zitát végig tolni kúra közben és után is...
De egy levél 10 szem clomidot tartalmaz, ugyhogy az hamarább elfogy mint a hcg (5 naponta szúrsz egyet) vagy két levél clomidot tolsz, bár annyi sztem nem kell.
akkor Hcg-közben is menni fog a Zita..és persze a kúra közben is..
a fehérje bevitelt mennyire érdemes megnyomni ilyenkor??
amit protein porból viszek be arra gondolok...
+napi 150-200g vagy ez túl sok lenne...
kajából megpróbálok mindenképp "minőségit" bevinni!
köszi szépen az eddigieket!!! mindet megfogadom!!
értem beszerzem mindet...
köszi szépen a tanácsokat és a segítséget!!!!!
tudom h a deca odaver neki,verne...ha igazi lenne...
Genesis -es mind a 3 cucc,azért nem nagyon paráztam h nincs benne hatóanyag,mert februárban a fekvenyomók ugyanebből a szállítmányból kapták a cuccot,és nőttek mint a malac a kukoricától.egész jó eredményeket értek el az OB-n 2-3 hete:)
a novedex-et a powersportdepo -ról rendeltem asszem 11Kért.az meg tuti nem hamis,mert bolti.az h áll a répa,arról meg nem tehetek.szoktam néha bedobni tribulust,de az semmi ilyenkor.Semmi gyógyszert nem szedek a kúra alatt,nem érzem szükségét(tamoxifen-t tartok készenlétben,de semmi mellérzékenységet nem tapasztalok).novedex miatt elvileg nem aromatizál a tesztó(márha az),ezért nem használok provit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!