Olvastam az egyik kérdésnél a HST-edzésterv-ről. Kokszolás alatt érdemes ezzel az edzéstervel kondizni?
Clint:a te véleményed nagyon sokat jelent mert írtál itt nem is egyszer nagyon tuti dolgokat..
a véleményed szerint melyik edzésterv a jobb?
1.nap:mell-bicepsz 2.nap:váll-tricepsz 3.nap:hát 4.nap:láb
vagy a fent említett HST-edzésterv szerinted melyik jobb?
tudom kokszolás alatt mind jó de csak van köztük különbség..
Őszintén? Nekem sosem volt tervem. 1. nap:mell-láb
2: tricepsz bicepsz 3: váll-hát
kb így edzem már évek óta, és nincs sorrend, néha kimarad két pihenőnap néha csak egy, és mindig a szabad helyre csapok le a terembe, a lényeg, hogy meg legyen edzve a testrész. Sztem a megrögzött edzésterveknek ahol még az is le van írva milyen sorrendbe milyen gépeket használj semmi értelme. Majdnem 50 kg jött fel rám így amióta edzem, inkább a kaja legyen a fő szempont.
értem köszi a tanácsokat...
az oldalon mostanába sokat volt említve a Testosteron Enantat..pld(Galenika) neked mi a véleményed erről a cuccról? hatás,megbízhatóság stb...ha sikerül jót szereznem én is ezt a szert választom..
válaszod előre is köszönöm!!
én is azért gondoltam rá mert ebből a legvalószínűbb hogy "eredetit" kapok..Omnára gondoltam de rengeteg belőle a kamu:S tudom ha az "omnafej" bejátszik akkor jó cucc
de nem akkarom reckérozni..
mit toljak az Enantát mellé? Stanozolol szerinted jó lenne mellé?
Provi és Zita menne közben ha aromatizálódik..utánna HCG Zita+Clomid
hogy a libidót ne nyírja ki van rá valmi ötleted??
hát figyelj, az omnafej pont az enantát tartalom miatt van, csak megjegyzem... Amugy eredetit ugysem kapsz, a dealerek nem tiszta patikai cuccot árulnak azt elhiheted, még a versenyzők sokasága sem. Nem kell semmi mellé a zita mehet napi két tabletta, este.
inkább a kajára figyelj, mert nem mindegy mit épít be. És heti egy ampulla elég.
értem köszi szépen!!
am heti 2-re gondoltam(ha kevés benne a hatóanyag a miatt is)akkor heti kettős sok lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!