Stanozolol mellé Reductil?
és más táp kiegek, fehérje, vitaminpack, Cartintin 100 000
? írjatok!
mark86
nem csupán jófejek! nagyon nagy fejek barátom!
hagyd szépen a koxot és egyél sokat!
sok sikert!
a reductil ről mindenki jót írt h így meg úgy milyen gyorsan lefogyott x kilókat, és h semmi gáz n em volt tőle...
várom az infokat:)
Úristen, mi a kvaanyjának szedsz te stanazolt ilyen háttérrel?
Gondolom izmod nem sok van, tehát tuti nem azért, hogy fenntarts egy izomtömeget diéta alatt.
Főleg, h reductillal, és carnitinnel akarod keverni.
Akkor lenne értelme, ha spiropent szednél mellette, és lenne normális izomtömeged, normális diétád, és beletolnál nomrális mennyiségű pénzt tápkiegbe.
Nem részleteztem , mivel feleslegesnek akkor is csak okosságokat meg értékelhetetlen hozzászólásokat kapok.
Havonta nem keveset költök táp kiegre, 4 éve edzem igen van izmom .. kinézek valahogy el lehet hinni , képet nem teszek fel mert felesleges .. most váltok termet és a szálkásítást akartam Felgyorsítani amit bár pár hete csinálok máris szépen alakul, formásodik.. csupán jobb eredményeket gyorsabban akartam elérni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!