Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen táplálék kiegészítőt...

Milyen táplálék kiegészítőt ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Szerintem elég jól értek a testépítéshez, de nem tudom bevinni a megfelelő ch mennyiséget amit kéne. Tudnátok valami jó kiegészítőt ami viszonylag kis csomagolásba kapható. (1-2kg). Néztem tömegnövelőket, de abba dextróz van meg maltodextrin, de nekem edzésnapon kívül kéne és úgy tudom ezek edzésen kívül "gyilkos cuccok a zsírtermelést nézve." Az is jó ha turmixot írtok pl turmixolt rizs brokkolival vagy bánom is én. Edzésnapon megvan fehérje + dextróz.
2011. máj. 25. 10:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Zabpehelyre gondoltam, de nem tudom mivel kéne turmixolni :S
2011. máj. 25. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:

mark86

edzés után turmixon kívül szilárd kajából kéne bevinni!

én reggel iszok egy tejsavót zabpehellyel utána egész nap rizs vagy krumpli/durum tészta!

2011. máj. 25. 10:28
 3/7 A kérdező kommentje:
Oké köszi a választ akkor próbálkozok csak elég nehezen bírom legyűrni a rizst. A csirkéből dupla adag is lemenne ...
2011. máj. 25. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:

mark86

egyél durum tésztát,vagy főtt krumplit,én tömegelésnél mindig rakok valami dzsuvát a rizsre:light majonéz,vagy reszelek rá sajtot vagy ami eszembe jut!

2011. máj. 25. 11:30
 5/7 anonim ***** válasza:
zabpehelyt nem is kell turmixolni, én pl. lágyzabpelyhet veszek, azt simán felengedem hidegvízzel, és fahéjjat szórok rá. mellé merg iszom egy turmixot.
2011. máj. 25. 12:05
 6/7 anonim ***** válasza:

12:05

Vízzel eszed és mellé iszol egy turmixot? :O

Miért nem öntöd rá a turmixot víz helyett?

2011. máj. 25. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:

mark86

ja! én attól behánynék! proteinnel meg nagyon finom!

2011. máj. 25. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!