Hogy szedjem ezeket az étrendkiegészítőket?
van jumbom, kreatinom és Amino ST 5300-am megférnek egymásmellett és ha igen hogy?
ezt az aminot nemismerem , ez szavakba foglalva mitis csinál?
a többit már tapasztaltam
Liza kisasszony megtenné hogy visszafárad ufo-t kutatni meg 404-ről beszélgetni az ezoteriába? köszönöm kedvességét és megígérné hogy legközelebb nem szól bele olyan dologba amihez nem tetszik érteni? kegyed egy úrihölgy kérem ne rontsa a tekintélyét!
szívből köszönöm:mark86
05-23 18:47-as vagyok
tudom hogy van sok ember aki nem szereti bunnyt stb.
DE az a baj ezzel a jumbo fikázós történettel, hogy rengetegen szedik és használ is sokmindenkinél, akinél nem használ semmit annál nyilván a kaja a rossz.
amúgy meg volumass tudjuk hogy jó tömegnövelő, de kezdőknek nem kell rögtön azzal kezdeni elég 1 mivel sokkal olcsóbb.
az meg hogy van benne cukor.. a legtöbb tápkiegben van cukor még a volumassban is és mégsem halt még meg tőle senki(tudom hogy pár gramm cukor van csak benne)
elég 1 jumbo*
és nem a legtöbb tápkiegben hanem a legtöbb tömegnövelőben*
bocs közbe máson gondolkoztam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!