Igazából ez lesz az első alkalom, hogy kreatin kúrát csinálok. Sok írás elolvastam már, de pár kérdésem még lenne.
1. Edzés előtt mennyivel igyak meg egy adagot? Vigyem el a terembe és ott toljam be, vagy ráérek otthon, edzés előtt kb 15perccel?
2. Az edzés utánit bekeverhetem otthon a fehérje+szőlőcukor+maltodextrin turmixomba, vagy tök külön kellene? Ha külön akkor vigyem el por formájában és ott öntsem fel vízzel, vagy hogy?
3. Elkezdhetem a kúrát pihenő napon is, vagy hagyjam edzés napra? Vagy teljesen mindegy?
Előre is köszönöm a segítséget!
2011. júl. 29. 20:33
1/6 dirtboy válasza:
kreatint minden nap kell szedni nem csak edzés napon,és előtte tolteni kell nagyobb adaggal utána már mehet kevesebb, a napi adagodat oszd 3 felé, mondjuk reggel,edzés előtt 1 órával és edzés után ha már beléd fér az edzés utáni kajálástól. Kreatin monohidrát 1 grammhoz 1 deci víz kell,különben milyen fajta kreatint vettél?
2011. júl. 29. 21:21
2/6 A kérdező kommentje:
Jaja ezeket vágom, köszi szépen. Csak ami konkértan a kérdésem azzal nem igazán vagyok tisztában.
Biotech-es kreatint fogok venni. A legolcsóbbat. Úgy hallottam, hogy a "leggagyibbal" kell kezdeni, és fokozatosan haladni a "modernebbek" felé.
2011. júl. 29. 22:11
3/6 dirtboy válasza:
az hülyeség hogy gagyival kezdeni és aztán a modernebb,a legjobb a jó öreg monohidrate attól jobb nem kell.vegyél bio tech 100% creatin mon. /500gramm/ ot., 1-es kérdésed:1 órával előtte letolod és kész, 2-es kérdés: nem tudom mien lenne azt mindet össze keverni szóval inkább idd utánuk ha már majd megbírod , 3-as kérdés:elkezdheted előtte is nincs meg szabva, ahogy gondolod
2011. júl. 29. 22:22
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
Az edzés utáni kemény lesz.. A fehérjés mixem fél liter, akkor a kreatinos is fél liter kb.. és még utána kajálni?
Végül is a tömegnövelőkbe is bele van keverve a kreatin..
2011. júl. 29. 22:27
5/6 dirtboy válasza:
ha fehérjét is iszod meg megfelelő mennyiségű tömegnövelőt is akkor nem kell utána enni csak kb. 2 óra múlva
2011. júl. 29. 22:32
6/6 TOMAtm válasza:
belekeverheted a tömegnövelőbe.nem hasznosul ha nincs inzulin a vérben(vagyis étkezés után fél órával szedd)van neki feltöltési ideje,addig napi 5-6 szor fél liter viz+10g monohidrát,ezt kb 1 hétig.ezt minden nap kell adni ha edzel hanem.kávéval nem szívódik fel,amig szeded ne nagyon kávézz.ne egyél maltodextrint,nem jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!