Hogy szedjem ezeket az étrendkiegészítőket?
van jumbom, kreatinom és Amino ST 5300-am megférnek egymásmellett és ha igen hogy?
ezt az aminot nemismerem , ez szavakba foglalva mitis csinál?
a többit már tapasztaltam
mark86
jajaja! még annyit tennék hozzá hogy ha sima ződ jumbo akkor még1x ne kövesd el ezt a hibát. minimum jumbo professional....
Most attól h nem írtam le h a fehérje alakul át aminosavvá a testben, attól még úgy naggyából értem a dolgokat, majdnem 1 éve zúzom a vasat, volt eddig egy kreatin kúrám és 1 doboz masst letoltam....
szval a kérdés az h szedhetem e mind3 mat együtt?
és a jumbo az zöld, havertól fettem fél áron, mert nembírta a gyomra:D tudtam h nem istenítik mert nehezen felszívódó szénhidrátok vannak benne pl a zabpehely, de féláron megérte...
mark86
1.mi lenne ha nem követelőznél?
2.mindegyiknek a hátulján vagy a netes adatlapjukon ott az adagolás
3.ezek tápkiegek,nem gyógyszerek tehát megférnek egymás mellett
4.a mass20 egy fos,1 év/1 doboz nevetséges
5.kreatin kúra mennyit hozott ha ilyen ökör kérdést kellett feltenned?
6.kreatin az kellett de normális tömegnövelőt nem tudtál venni?
mark86
a jumbo és a mass20 azért nem jó,mert...olvasd el a hátulját és hasonlítsd össze mondjuk egy prof-al vagy volumass35 professionallal! írd ide ha levontál némi következtetést,vagy kezdjem ide bemásolni drugs bunny(scitecb.zi),vagy elismert testépítők véleményeit mind a 2 cukros ch-bombáról?
mark86
mielőtt bárki nem értené bírom bunnyt,de gondolom ha már a saját kedvenc gyártója termékeit fikázza és csak oltásból ajánlgatja közben röhög akkor neked is leeshetne hogy talán nem stimmel valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!