Lassan fél éve mozgok rendszeresen, mégsem fogytam még, mi lehet az oka?
Te mindent jól csinálsz, legalábbis nekem úgy tűnik.
Talán csökkentheted még egy kicsit a szénhidrát, zsír és cukor bevitelét, de persze csak óvatosan, akár orvossal is konzultálhatsz. De lehet, hogy nem, ez attól függ, mennyire jelentősen csökkentetted eddig és milyen volt előte.
A másik, ami nagyon fontos, az aerob mozgás. Amit csinálsz is, ahogy látom. A futás kifejezetten jó zsírégetésre, csak jól kell csinálni. (Pl.: megfelelő pulzusszám, nagyjából üres gyomor - óvatosan!, nem kifulladásig futni, megfelelő légzésszám - persze nem kell mindent kiszámítani, de nem árt ezekre odafigyelni.)
Sok hasznos infó van ezekről a neten, mit csinálj és hogyan, különböző sportok, aerobik.
Ha max. 3-4 kg-ot szeretnél leadni, az sokkal nehezebb, mintha lenne rajtad 15-20 kiló felesleg. A korodtól, nemedtől is függ, sőt még a genetika is beleszólhat ebbe.
Szóval hány éves vagy, férfi vagy nő, milyen magas és hány kiló? Hátha ezek alapján valaki jobban tud segíteni.
Akikkel én konzultálnék: orvos, táplálkozási szakértő, edző...
Néhány egyszerű dolog, amit érdemes szem előtt tartani:
megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag bevitel, VÍZ (kb. 1,5 l / nap azt hiszem), pozitív (nem fogyáscentrikus, hanem egészségcentrikus) gondolkodás! Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de képzeld el magad minél többször a vágyott súllyal és alakkal!
Arra nem akarlak bíztatni, hogy szedj L-karnitint, ami segíti a zsírégetést, pláne NEM fogyasztószereket... Viszont a zöld teát kipróbálhatod, az is segíti a zsírégetést!
Sok siker!
lényeget a többiek leírták, legalapabb hogy _semmi_ cukrot nem szabad enni, zsírból is csak reggel, telítetlent, illetve valami növényi olajat kajához.
mert ugye hiába mozog az ember napi szinten ha visszaeszi folyamatosan a leadott kalóriát.
Első válaszoló vagyok.
18:57-esnek: Semmi cukor? Az azért túlzás, nem? Valamennyi cukrot kell bevinni, méghozzá reggel, vagy ezt rosszul gondolom? Nyilván nagyon keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!