Milyen gyakorlatok vannak amivel hasról lehet fogyni?
Gyalogolj. Diéta alatt a szénhidrátbevitelt limitálni kell, fehérjével "pótolhatod".
2 alma meg 1 zöldség nagyon kevés! Ennyivel nem lehet diétázni. Csak koplalni és kilókat felszedni.
"Mármint tudom hogy csak hasról nem lehet fogyni , de én főleg onnan akarnék ..."
Nem érzed hogy van itt egy kis gond?
Ha tudod hogy nem lehet akkor hogy akarod kivitelezni?
"Mármint tudom hogy csak hasról nem lehet fogyni , de én főleg onnan akarnék..."
Te ne akarj fogyni! Reménytelen vagy...
A zsírfogyás sorrendiségéhez szorosan hozzátartozó, nagyon vágyott és "paraszti ésszel" még talán logikusnak is tűnő helyi zsírégetés misztikus koncepciója gyakorlatban nem valósul meg. Tehát bizonyos testrészek edzése, vagy másként történő manipulációja (pl. fogyiöv, befóliázás) nem okoz az adott területen említésre érdemes fokozott zsírégetést. Bár legalapvetőbb szinten a mechanizmus jelen van, a tanulmányok azt mutatják, hogy a fokozott zsírégetés statisztikailag kimutatható csak és nincs érdemi hatása, valamint olyan szintű edzés kell ehhez is, ami nem kivitelezhető, csak pár testtáj esetében.
Nem lehet tehát "popsizni", vagy hasazni zsírmentes farért, kockás hasért, pláne nem olyan banális hétköznapi "edzésprogramokkal", mint pl. 3x20 ismétlés lábemelgetés farizomra, vagy belső combra.
A fogyást tehát csakis a diéta és az átfogó edzés eredményeként létrejövő negatív kalória egyensúly okozza, méghozzá a genetikailag meghatározott területi sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!