Milyen otthoni gyakorlatok vannak amivel fogyni lehet?
nem tudok lejárni edzeni és felszedtem 10 kg sajnos
csak nem tudom milyen gyakorlatot csináljak ami hatásos
Én csak egyet tudok:Popsi feszesítés:
Állj 1 percig naponta így:Nagy terpesz berogyasztott térdel és fontos hogy a feneked a térdeddel egy vonalban legyen!!
Válasz az, hogy sajnos ettől sehogy. Megmutatom egy korábbi, hasonló kérdésre adott válaszomat, pontosan ugyanezt javaslom Neked is!
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Ezzel még időt is spórolsz, még ha keveset is bírsz az elején, annak is igen jelentős a zsírégető hatása.
Ha kérdésed van, írj nyugodtan!
Sok sikert kívánok!
Ilyen intenzív kardióedzésre elegendő naponta húsz perc ahhoz, hogy látványos eredményt érj el. Csak húsz perc naponta, semmi több, már ha egyáltalán bírsz annyit az elején.
Ha azt mondod, hogy tényleg nincs naponta húsz perced arra, hogy kicsit foglalkozz a testeddel, akkor - bocsásd meg, ha durván fogalmazok - én körberöhöglek. Húsz perce MINDENKINEK van naponta magára, még egy nagykövetnek is. Miután megnyugtattalak, hogy ilyen kevés idő is elég, és mégsem állsz neki lelkesen, akkor bármire is fogod, az csak kifogás. Tessék dolgozni érte, ha jól akarsz kinézni!
De.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Az itteni válaszomban megtalálsz minden szükségeset. Ellenben a súlyzós edzéshez muszáj konditerembe járni (vagy felszerelni otthon úgy 200 ezerből egy edzőtermet). Szóval ehhez bizony le kell járnod.
Bocsi. :) Valamiért úgy gondoltam, hogy nő a kérdező, tényleg ne haragudj. :D Egyébként hadd jegyezzem meg, hogy súlyzózásban nincs olyan, hogy "női gyakorlat". Dehogy női! Csak annyi, hogy az abban a válaszomban leírt "edzéstervet" női alakformálásra állítottam be, azaz csak az altestre fókuszálva írtam meg. Ennek az az oka, hogy egy nő számára a felsőtest edzése hanyagolható, egy férfi számára nem. De az alsótest edzése nemtől függetlenül nagyon fontos, szinte a legfontosabb!
Én most írhatnék Neked súlyzós edzéstervet, de sokkal egyszerűbb, ha valamilyen testépítéssel foglalkozó honlapon utánanézel kezdő edzésterveknek, és kiválasztod a Neked tetszőt. Mindegy, melyiket, eleinte ugyanolyan jó az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!