Ha azt szeretném, h többet izzadjak, h több méreganyag távozzon belőlem edzés közben, folpackot használjak vagy egyszerűen több réteg ruhát vegyek fel?
ha betekerve edzel és csorog rólad a víz az azt jelenti hogy nem tudott elpárologni, ott tocsog (érlelődik) a bőrödön a sok méreganyag, és ha egy kis fizikai (kémiai) ismereted van, akkor mélyebben belegondolva az sem kizárt, hogy miután te "leszigeteled magad" ezzel csak nehezíted a verejték kiválasztást mivel a bőrödön egy telített rendszer alakul ki.
persze ez érdemben elhanyagolható lenne. no, ha én lemegyek edzeni, és 1,5 óra altt mondjuk 10 edzőtársamat nyomom le, és mivel ők elég erősek én sajna igencsak megizzadok a nagy terheléstől, ha én nem engedem párologni a testemről ezt a folyadékmennyiséget, mert betekerem magam egy szigetelő anyaggal, akkor bizony jelentős mennyiség lesz a fólia alatt. de ez a mennyiség csak azért tűnne soknak, mert edzés közben nem történik párolgás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!