Ha azt szeretném, h többet izzadjak, h több méreganyag távozzon belőlem edzés közben, folpackot használjak vagy egyszerűen több réteg ruhát vegyek fel?
Tehát inkább több rétegű ruha, mint a folpack.
Valahol valami olyasmit olvastam, h az olyan szinten "lezár", h nem is tud megfelelően távozni a méreganyag. Ez olyan hihetetlen, mert régebben alkalmaztam és hihetetlenül izzadtam alatta. Nem értem, de elhiszem, h a több ruha "egészségesebb" megoldás.
Heti min 5x edzek és nem lágy tornára kell gondolni.
Miért baj, h szeretnék többet izzadni, h még több káros anyag távozzon belőlem? Mivel sajna szauna megoldhatatlan....
mert átmosod a szervezetedet és folyamatosan ásványi anyagokat (pl. nacl) vesztesz.
én az izzadást afféle hátulütőnek nevezném edzéskor.. mint a zsírégetést. pocsékolás, de valamiből fedezni kell az energiát, és biztosítani kell a hűtést..
..
akkor Te profi izzadó vagy.
azzal hogy betekered magad valami nedvességet szigetelő anyaggal, a víz kiválasztást még nem befolyásolod.
ha melegen vagy öltözve, és a tested erre reagál, akkor bizonyára nagyobb mennyiségű verejtéket választ ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!