Ellipszis trénerrel lehet fogyni?
Annyira megoszlanak erről a gépről a vélemények. Arra lennék kíváncsi, hogy aki használja rendszeresen, fogyott-e és mennyi idő alatt hány kilót?
Én egyelőre napi 6-7 km-t gyalogolok rajta, rendesen meg szoktam izzadni, nem tudom elképzelni, hogy ez hatástalan lenne hosszú távon.
Ha a hátadra kapod, és úgy futsz vele, akkor biztos, hogy hatásos! :D
Viccet félretéve...azért oszlanak meg róla a vélemények, mert kicsit csalóka a gép...lehet, hogy kényelmesen lehet rajta futni (vagyis inkább csak himbálózni) de például ugyan annyi idő vagy km sima futással sokkal többre megy az ember. És azért, mert a gépen a legtöbbet csak a lendület "dolgozik" helyetted. Persze a mozgás miatt az is éget energiát...de nem a gépben van a csoda..ennyi erővel akár lehetne azt is mondani, hogy a vajköpülés is egy jó fogyasztó "edzés" hosszútávon...ha sokat csinálod és diétázol hozzá. :D Az is égeti az energiát. :D
Megint a viccet félretéve..nem lehúzni akarom az ilyen elliptikus gépeket, csak azt mondom, hogy kevésbé hatásosak, mint pl a bicikli vagy a rendes futás, de azért az is égeti az energiát..ezért oszlanak meg róla a vélemények.
minden jót! :)
hogy én látom ezt a gépet, elég sok izmot megmozgat láb tájékon, és még kézzel is lehet segíteni a mozgást.
ha kellően nagy ellenállást állítasz be rajta, biztos hogy egy pokoli terhelést jelenthet rajta edzenji 10-20 perc után. és emellett nem éri hirtelen terhelés az ízületeket ugye. mindezt figyelembe véve szerintem jó edzést biztosíthat mind állóképesség fejlesztésre, általánob edzettséghez (jó ez a 2 kb. ugyan az) és testsúlykontrollhoz is a napi mozgást jó lehet megcsinálni rajta. de ott az 1. az étrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!